VEČERAS OTKRIVAMO FINALISTE KOJI ĆE SE BORITI ZA MILION DINARA! Gledajte "Rame uz rame sa Draganom" u 20h
Rame uz rame sa Draganom, Foto: Kurir

kurir tv

VEČERAS OTKRIVAMO FINALISTE KOJI ĆE SE BORITI ZA MILION DINARA! Gledajte "Rame uz rame sa Draganom" u 20h

Nakon što su takmičari rezimirali utiske iz prethodne epizode, u kojoj su pokazali svoje umeće iz folklora, spremni su za polufinale. U novoj epizodi ponovo će emocije biti uzavrele jer će se 13 plesača poslednji put zajedno naći na velikoj sceni.

Objavljeno: 14:08h

Naše koreografkinje Beba i Jovanka još jednom su se potrudile da im "zakomplikuju" takmičenje tako što su pred njih kao izazov postavile "Bollywood challenge". Među našim takmičarima ima onih koji već imaju iskustva sa ovakvom vrstom plesa, poput Stefana Vukašinovića, ali ovaj zadatak zasigurno će za sve predstavljati veliki izazov jer će nam posle njega biti poznati finalisti.

Pod nabojem emocija, Dragana Mirković nije želela da sačeka i pozdravi takmičare neposredno pred njihovo pojavljivanje na velikoj sceni, već je došla i podršku im pružila u vežbaonici.

Specijalni gosti u žiriju u polufinalnoj epizodi su pevačica Rada Manojlović i voditelj Ognjen Amidžić. Njih dvoje su izneli svoje utiske o ovom takmičenju i takmičarima, kojima su dali savete i poslali poruke na osnovu iskustva koje su sami stekli gradeći svoju karijeru.

1 / 2 Foto: Kurir

Večeras od 20 časova na Kurir televiziji saznajte kako je žiri glasao u polufinalu, kao i uz kakvu dramu i napetost do samoga kraja je doneta odluka ko su finalisti koji će se boriti za pobedu u ovom takmičenju, a ko je studio napustio razočaran i u suzama!

00:58

VEČERAS OTKRIVAMO FINALISTE KOJI ĆE SE BORITI ZA MILION DINARA!

Bonus video:

03:23

Burleska - Rame uz rame

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.