VODITELJKA RTS-a PROGOVORILA ZA ESPRESO! GODINU SU JOJ OBELEŽILE DVE VELIKE TUGE: Iskreno o svemu za NAŠ portal
Jelena Simić, Foto: Privatna arhiva

intervju

VODITELJKA RTS-a PROGOVORILA ZA ESPRESO! GODINU SU JOJ OBELEŽILE DVE VELIKE TUGE: Iskreno o svemu za NAŠ portal

Voditeljka RTS-a je privatno zadovoljna, ali zbog dva događaja 2023. će obeležiti velika tuga

Objavljeno: 16:56h

Voditeljka RTS-a Jelena Simić je sve popularnija. Na javnom servisu vodi najgledanije formate, među kojima je svakako kultni kviz "Slagalica".

Upravo sa njom smo sumirali godinu koja je na izmaku.

Po čemu ćeš pamtiti 2023. godinu?

Voditeljka RTS-a je privatno zadovoljna, ali zbog dva događaja 2023. će obeležiti velika tuga
Voditeljka RTS-a je privatno zadovoljna, ali zbog dva događaja 2023. će obeležiti velika tugafoto: Privatna arhiva

- Ovu godinu cu pamtiti po nekim novim profesionalnim prilikama i radu, bila sam fokusirana na posao. Koleginica Kristina Radenković i ja imenovane smo za urednice emisije "Jedan dobar dan”. Sa Kristinom sam ostvarila ne samo divnu saradnju, vec i dragoceno prijateljstvo. Svi ti novi profesionalni izazovi doprineli su mom ličnom i karijernom razvoju. Proslavili smo i 30 godina najdugovečnijeg i najpopularnijeg kviza "Slagalica", što jeste značajan jubilej. Radovala su me i putovanja, kao i vreme provedeno sa porodicom i prijateljima koje mnogo volim.

– U poslovnom smislu, ova godina je za mene bila veoma uspešna. Radila sam ono što volim, i to mi donosi veliko zadovoljstvo. Takođe, moj dom je ispunjen ljubavlju, osećam se voljeno i poštovano. Donela sam jednu važnu odluku u svom životu koje se pridržavam- izdići se iznad loših ljudskih osobina i pronaći ono što je dobro u nama. Na kraju dana, za mene je izuzetno važno da nosim sa sobom lepe emocije koje mi donose dobar san. Osećanje zadovoljstva i unutrašnjeg mira su ključni za moju sreću i ispunjenosti. Bez obzira na sve izazove, trudim se da završim dan sa pozitivnim mislima koje mi omogućavaju da se probudim spremna za nove pobede. Biram svoj put i način kako ostvarujem želje kako privatne tako i poslovne.

Koji su za tebe bili najtužniji momenti u 2023. godini?

– Najtužniji događaji koji su obeležili ovu godinu svakako su tragedije koje su se dogodile u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i u selima u okolini Mladenovca. Sve to nas je duboko potreslo, ostavljajući neizbrisiv trag u našim srcima. Ovo su događaji koje nikada nećemo zaboraviti, tuga koja će nas uvek pratiti.

1 / 2 Foto: Privatna arhiva

Šta si sebi poželela u 2024?

- Ono najdragocenije - da smo moja porodica i ja živi i zdravi. Ljubav i mir.

Sta bi poželeli čitaocima portala Espreso u 2024. godini?

– Da budu srećni. Da u srcu nose ljubav i dobru nameru. Da budu zahvalni za ono što imaju, ali i da ne odustaju i da se bore za ono što žele.

Bonus video:

00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.