ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Tvrdi da se NIJE POMIRILA sa BIVŠIM kog je PRIJAVILA
Aleksandra Mladenović, Foto: Printscreen RTV Pink/Magazin In

oglasila se

ALEKSANDRA MLADENOVIĆ SE HITNO OGLASILA ZA ESPRESO: Tvrdi da se NIJE POMIRILA sa BIVŠIM kog je PRIJAVILA

Mi smo kontaktirali Aleksandru koja nam je kratko rekla da do pomirenja nije došlo.

Objavljeno: 21:20h

Pevačica Aleksandra Mladenović oglasila se za Espreso nakon navoda da se pomirila sa bivšim dečkom Stefanom Čečarom.

Naime, Stefan je na društvenim mrežama objavio fotografije sa Aleksandrom na kojima se mogao viditi datum da je fotografija nastala 23. decembra 2023. godine.

Mi smo kontaktirali Aleksandru koja nam je kratko rekla da do pomirenja nije došlo.

Aleksandra Mladenović o navodima da se pomirila sa bivšim
Aleksandra Mladenović o navodima da se pomirila sa bivšimfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nismo se pomirili. Nemam komentar - rekla je Aleksanda za Espreso.

Podsetimo, pevačica je prijavila bivšeg dečka za uznemiravanje i pretnje, nakon čega je javno otkrila kroz kakvu golgotu je prošla.

- Objavljivao je fotke i snimke na Instagramu. Nisam planirala da se bavim ovakvim stvarima. Planirala sam samo da se skloni iz mog života, ali očigledno to nije bilo moguće. Bili smo zajedno dva meseca. Tri dana mi je pretio samoubistvom, zvao me je na video gde mi je pokazivao kako se ubija. Prvi put sam burno odreagovala, išla sam da ga tražim sa mojom kumom. Našle smo ga pio je neke tablete i imao je pištolj kod sebe hteo je sebi da puca u glavu. Danas sam opet razgovarala sa njim, zamolila sam ga da se smiri, rekla sam mu da će sve biti u redu. Čak sam mu našla i lekara. Treći put je danas hteo da se obesi, zvala sam i njegovu mamu. Spavao je ispred moje zgarde u kolima - istakla je pevačica, dok je Stefan rekao kako mu je žao zbog cele situacije i da se oni mnogo vole.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/stefan_cecarr

- Otišao sam po stvari, kada sam pitao da mi ih da, policija me je odvela. Spavao sam u stanici, nisam bio nasilan, samo sam tražio svoje stvari koje su ostale kod Aleksandre. Ona je svesno htela da me pošalje u zatvor, ali nije uspela. Bio sam u stanici do 13 časova, pa sam išao kod sudije, gde sam dobio zabranu prilaska i kaznu od 3.000 evra. Platio sam odmah kešom. Žao mi je što smo se razišli na ružan način. Samo ona i ja znamo koliko se volimo i koliko živimo jedno za drugom. Nisam trenutno dobro psihički, mnogo se loše osećam - rekao je on, a nakon novčane kazne koju je morao da plati morao je da napusti i zemlju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.