PREKINUT DNEVNIK NA RTS, SOPŠTENA TRAGIČNA VEST: "Preminula je naša KOLEGINICA", voditeljka jedva PROGOVORILA...
Foto: RTS printscreen

strašno

PREKINUT DNEVNIK NA RTS, SOPŠTENA TRAGIČNA VEST: "Preminula je naša KOLEGINICA", voditeljka jedva PROGOVORILA...

Oproštaj je u subotu, 6. januara, u 13 časova na Novom groblju u Beogradu, prenosi RTS

Objavljeno:

Voditeljka RTS prekinula je Dnevnik kako bi saopštila tužne vesti gledaocima. Nada Perić Kovačević, dugogodišnja članica RTS-a, je preminula.

"Preminula je naša koleginica, Nada Perić Kovačević. Dvadeset i pet godina je radila na RTS-u, bavila se i zaštitom autorskih prava serije i filmova. Oproštaj je u subotu, 6. januara, na Novom groblju", saopšteno je u programu.

Prijatelji i kolege oprostili su se od Nade: "Danas je tužan dan za kolege Nade Perić Kovačević, dugogodišnje članice RTS-a, koja je preminula nakon 25 godina rada u ovoj medijskoj kući. Nada je bila šef pravne službe, a posebno se isticala u zaštiti autorskih prava serija i filmova. Njen doprinos javnom servisu bio je neizmerno važan, a kolege su se emotivno oprostile od nje u Večernjem Dnevniku", prenosi Pulsonline.

1 / 4 Foto: Marina Lopečić

Oproštaj od Nade Perić Kovačević je u subotu, 6. januara, u 13 časova na Novom groblju u Beogradu, prenosi RTS.

Inače Nada je majka poznate džez pevačice Lene Kovačević i supruga dramskog pisca, scenariste, reditelja i akademika Dušana Kovačevića.

Tužnu vest je na svom Instagramu danas podelila upravo Lena.

- Anđele moj... anđele naš. NADO. Otišla si Gospodu koga si svim srcem volela. Radost je tvoje srednje ime, ljubav i požrtvovanje tvoj savet za srećan život. Umela si da se raduješ životu u potpunosti, neverovatne životne energije po kojoj si prepoznatljiva, pa tako i poslednjih godina tokom prestrašne bolesti koju si nosila kao svoj Krst. Ti si učila nas kako da se sa bolešću tvojom nosimo. Kao da je sve normalno. A bila je borba... Bila si i u tome blagodarna. Nasmejana. Zaslužila si Svetlost. Mamice... - napisala je Lena.

Bonus video:

01:23

Haos u studiju: Lena Čolak oterala voditeljku sa mesta

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.