SIN MILORADA MANDIĆA MANDE JE OPASAN FRAJER: Ne voli da se EKSPONIRA, a svoje srce je dao OVOJ SRPSKOJ LEPOTICI
Milorad Mandić Manda, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

dasa

SIN MILORADA MANDIĆA MANDE JE OPASAN FRAJER: Ne voli da se EKSPONIRA, a svoje srce je dao OVOJ SRPSKOJ LEPOTICI

Najstariji sin Milorada Mandića Mande je u braku sa poznatom Srpkinjom.

Objavljeno:

Legendarni srpski glumac Milorad Mandić Manda preminuo je 2016. godine na bini usred premijere dečije predstavePetar Pan” u UK “Vuk Karadžić” i iza sebe je ostavio suprugu glumicu Anastasiju Anju Mandić i njihovog sina Andriju, kao i još troje starije dece koje je imao iz prvog braka.

O deci koju je dobio sa prvom ženom Ksenijom Sonjom Burzan – najstarijem sinu Marku, ćerki Mariji i najmlađem Filipu, javnost ne zna mnogo jer se oni nikada ne eksponiraju u javnosti.

Međutim, najstariji naslednik pokojnog glumca, Marko izrastao je u pravog frajera. Mnoge žene će razočarati činjenica da je Marko zauzet, odnosno u braku je sa prelepom blogerkom i influenserkom Tijanom Mandić. Venčali su se krajem 2021. godine i mesec dana kasnije dobili ćerku.

Tijana je inače svojim pratiocima samo jednom pokazala lice supruga, dok su ostale zajedničke fotke uslikane tako da mu se lice ne vidi.

Marko ima profil na Linkedinu gde piše da se bavi video produkcijom, te radi kao producent u jednoj producentskoj kući. Ima višegodišnje iskustvo u društvenim medijima i marketingu. Dobio je i brojna priznanja za svoj rad u produkciji.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Pink/ Prenela:I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.