POSLEDNJA EPIZODA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM" Pevačica poslala SNAŽNU PORUKU SVIM UČESNICIMA: Zaokružila priču
Rame uz rame sa Draganom, Foto: Kurir

kurir tv

POSLEDNJA EPIZODA "RAME UZ RAME SA DRAGANOM" Pevačica poslala SNAŽNU PORUKU SVIM UČESNICIMA: Zaokružila priču

Dragana Mirković poručila je svim učesnicima samo jedno

Objavljeno: 21:26h

Nakon ljute borbe veoma talentovanih takmičara koja je trajala skoro tri meseca spektakularni šou "Rame uz rame sa Draganom" dobio je pobednika.

U 23. epizodi saznali smo koji su im bili najemotivniji, najdraži, a koji najteži nastupi za izvođenje kroz retrospektivu njihovih nastupa, kao i koliko su im neki zadaci bili zabavni za pripremu i iz kog zadatka su najviše naučili. Bilo je reči i o ostalim takmičarima i njihovom odnosu tokom snimanja emisije, otkrili su kako su se osećali u polufinalu, kako u finalu, koliko ih je takmičenje promenilo i koliko su napredovali u igračkom smislu. Ostali takmičari su izneli mišljenje o razlozima zbog kojih je Anton pobedio, kao i šta je to Antona izdvajalo od ostalih učesnika još od samog početka takmičenja.

01:19

POSLEDNJA EPIZODA RAME UZ RAME SA DRAGANOM Poznata pevačica poslala SNAŽNU PORUKU SVIM UČESNICIMA: Da ZAOKRUŽIMO priču!

A zatim, 24. epizoda koja se emitovala na današnji dan, bila je prava retrospektiva nastupa svih kolektivnih koreografija učesnika sa komentarima takmičara koji su izneli koji zadatak im je bio najdraži, koje trenutke neće nikada zaboraviti i mnoge pojedinosti koje do sada nisu otkrili u takmičenju.

Za kraj, Dragana Mirković poručila je svim učesnicima:

- I sada da zaokružimo priču, život jeste avantura u kojoj se jako teško ili teško dolazi do velikog uspeha, ali uz podršku i rame uz rame sve je mnogo lakše. Da vam kažem nešto, ako vama treba pomoć, ja sam iskrena, vi slobodno mi se obratite - poručila je Dragana Mirković.

Bonus video:

05:56

ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.