DA LI JE MOGUĆE!? VODITELJ DOŠAO NA TV, A TAMO GA SAČEKALA BIVŠA: Počela da VIČE, sve se UŽIVO PRENOSILO
Marko Vargek, Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/MARKO_VARGEK

haos

DA LI JE MOGUĆE!? VODITELJ DOŠAO NA TV, A TAMO GA SAČEKALA BIVŠA: Počela da VIČE, sve se UŽIVO PRENOSILO

Voditelj na televiziji RTL Marko Vargek, pre tri godine je bio u vezi sa koleginicom Mojmirom Pastorčić kod koje je gostovao u emisiji.

Objavljeno: 14:03h

Urednik Sporta na televiziji RTL Marko Vargek, gostovao je u emisiji Direkt uoči Evropskog prvenstva u rukometu koje se održava u Nemačkoj, i emisije "Vreme je za rukomet" koju on vodi.

Voditeljka s kojom je razgovarao u tom trenutku je Mojmira Pastorčić, njegova bivša devojka s kojom je raskinuo 2020. godine.

Voditeljka je počela razgovor rečima "ovo je 16. rukometno prvenstvo koje radiš, a ko možeš da izdvojiš najbolji momenat", da bi on krenuo "Molim te, dozvoli mi.. znači...", počeo je Marko, ali ga je ona ubrzo prekinula:

"Ako ćeš sad sve da ih nabrajaš, ne može". Marko je krenuo da ih nabraja, nakon čega je Mojmira podviknula: "Ne može!".

Marko i Mojmira su raskinuli vezu pre nešto više od tri godine. Marko se iselio iz zajedničkog stana, ali od tada nastavljaju da rade kao kolege na istoj televiziji.

Dok lepa voditeljka krije detalje svog ljubavnog života, Vargek redovno na društvenim mrežama objavljuje slike svoje nove izabranice.

U pitanju je glumica i rediteljka Arija Rizvić, koja je nedavno proslavila 29. rođendan, pre izvesnog vremena je na Instagramu objavila zajedničku sliku pored koje je napisala "Ljubav je to":

(Espreso/Story.hr/K.N/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.