OVAKO DANAS IZGLEDA AZRA IZ FILMA "DOM ZA VEŠANJE": Da je sretnete ne biste je prepoznali, DRUGA ŽENA
Glumica, Foto: Youtube/Printscreen/Cigo Ganovic

nekad i sad

OVAKO DANAS IZGLEDA AZRA IZ FILMA "DOM ZA VEŠANJE": Da je sretnete ne biste je prepoznali, DRUGA ŽENA

Sinolička Trpkova je udata za stranca sa kojim je dobila dvoje dece, a uspela je i da izgradi karijeru o kakvoj je maštala.

Objavljeno:

Čuveni domaći film "Dom za vešanje" koji prati teška priča i ljubav između Perhana i Azre, snimljen je davne 1988. godine, a režirao ga je Emir Kusturica.

Glavne uloge tumačili su Davor Dujmović i Sinolička Trpkova, a na velikom platnu dočarali su šta znači nesrećna ljubav i emocije.

Sinolička je tada imala samo 23 godine, ali besprekorni talenat nije mogao da se zanemari. Ona je danas uvažena profesorka glume na Akademiji umetnosti u Skoplju, a neretko se seti ovog kultnog ostvarenja.

Srećna sam što sam imala tu mogućnost da budem deo izuzetno velikog filma koji se realizovao u zadnji tren pre raspada Jugoslavije. No, kada iza sebe imate jedno takvo iskustvo, onda je to i problem jer u svakom narednom poslu, bilo glumačkom ili profesorskom, težite nekom savršenstvu i podižete sopstvene kriterije. Kada znate kako izgleda proces stvaranja jednog takvog djela, uvijek ste nezadovoljni ako ne doživite, ne vidite ili barem malo ne osjetite ono što se u vama urezalo kao potraga za nedostižnim, kao magija stvaralaštva i kao beskompromisnost u ostvarenju zamišljenog —rekla je glumica za "Azra.ba" pre nekoliko godina.

Od snimanja prošlo je više od tri decenije, a Trpkova danas izgleda potpuno drugačije, te je mnogi ne bi prepoznali. U braku se sa izabranikom Marselom koji je Holanđanin, a ovaj par dobio je ćerku Leonu i sina Meglena.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy/Azra.ba/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.