SRBIJA JE BILA U ŠOKU NAKON OVE SCENE U EMISIJI "DNK": Deda Moša ISPIPAO VODITELJKU, a ovo ju je DOKUSURILO
Natalija Simović, Foto: prentscreen/youtube/ Dax Zr

ISPOVEST

SRBIJA JE BILA U ŠOKU NAKON OVE SCENE U EMISIJI "DNK": Deda Moša ISPIPAO VODITELJKU, a ovo ju je DOKUSURILO

Inače, emisija "DNK", koja se emitovala na televiziji Pink, već neko vreme se ne prikazuje.

Objavljeno:

Voditeljka emisije "DNK" Natalija Simović pre nekoliko godina doživela je neprijatnost tokom snimanja, a o skandalu u ovoj emisiji javnost je danima pričala.

Naime, voditeljka u emisiji "DNK" koju je vodila krenula da se pozdravlja sa ukućanima, ali ju je čika Moša, kako ga je ona nazvala, uhvatio za zadnjicu.

- Šta radite to, čika Mišo?! Nemojte tako, ja umesto da vam košulju cepam jer ste postali otac, vi mene ćupkate - rekla je voditeljka, dok se Moša sve vreme izvinjavao i govorio da nije namerno.

Natalija Simović  o neprijatnoj situaciji sa deda Mošom
Natalija Simović o neprijatnoj situaciji sa deda Mošomfoto: prentscreen/youtube/ Dax Zr

"Čika Miši sam zahvalna na popularnosti"

- Ja sam reagovala baš onako kako ste videli. To je tako izletelo iz mene u trenutku i morala sam da izgovorim „Šta radite, čika Mošo?“. U tom trenutku sam ga malo pecnula po ruci, ali to se nije videlo u montaži. Opet ću se zahvaliti čika Moši, mogu da se zahvalim njemu na popularnosti, na trendingu i na svemu. Posle snimanja se ponovo izvinio, pa je nudio kad god poželimo da dođemo kod njega u Sokobanju na nekoliko dana. Zahvaljujem se čika Moši što mi je zaradio penziju - rekla je najpre za Blic.

Inače, emisija "DNK", koja se emitovala na televiziji Pink, već neko vreme se ne prikazuje.

Natalija Simović  o emisiji DNK
Natalija Simović o emisiji DNKfoto: M.M./ATAImages

Voditeljka popularne emisije Natalija Simović otkrila je sada za "Blic" šta se dešava.

- DNK je negde ostao u zapećku i neka tamo ostane posle 12 godina, mislim da je tako okej. Možda se vratimo u nekom drugom obliku. Nije mi do toga da danem dušom, mene te priče uzbuđuju, dokolica uopšte nije dobra, ja se bavim nekim svojim privatnim pitanjima i životom mimo posla, ali bih volela da nastavimo sa snimanjima, ako ne "DNK", onda nešto drugo - započela je Natalija.

1 / 6 Foto: M.M./ATAImages

- Kada je u pitanju moja produkcija, želim da im se zahvalim, mislim da niko nije više ispoštovan nego ja kada je u pitanju kraj godine, jer nemam reči za ono što su oni učinili za mene. Ja sam u tom smislu mirna za ceo decembar da preživim ovaj svoj rođendan. Nije me dočekala lepa vest pred rođendan, ali od produkcije jeste podrška u apsolutnom smislu i svakom bih poželela da ima takvo okrilje nad sobom - ispričala je Natalija za Blic.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Mikić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.