"NEK JE GOSPODI IZ HBO NA SRAMOTU..." Radoš Bajić BRUTALNO ISKRENO o slučaju Bikovića: Njegove reči SEKU KAO MAČ
Radoš Bajić, Foto: Dragana Udovičić

EVO ŠTA ON KAŽE

"NEK JE GOSPODI IZ HBO NA SRAMOTU..." Radoš Bajić BRUTALNO ISKRENO o slučaju Bikovića: Njegove reči SEKU KAO MAČ

"Nek je gospodi iz HBO na sramotu, a Milošu neka Bog da zdravlja - i samo napred…" rekao je Radoš

Objavljeno:

Posle objave da je HBO produkcija odlučila da zameni glumca Miloša Bikovića u novoj sezoni popularne serije "The White Lotus", nakon što je prvobitno objavljeno da će se srpski glumac pojaviti u trećoj sezoni ove serije, mnoge poznate ličnosti stale su na stranu popularnog umetnika iz Srbije.

Među onima koji su šokirani odlukom HBO produkcije da Miloša Bikovića izbace iz popularne serije "The White Lotus" je i istaknuti glumac, reditelj i producent Radoš Bajić.

- Sa mlađim kolegom Bikovićem sarađivao sam samo u “Ravnoj Gori” - a onda su nam se putevi razišli. Ipak, sticajem okolnosti znam ponešto o Miloševoj privatnoj, ličnoj i duhovnoj dimenziji. Imao sam priliku da sedim, pričam i razmenjujem mišljenja sa njegovim čestitim bratom Mihajlom koji je iguman naše svete crkve. Razgovarali smo o mnogim temama, a najviše o bratovljevoj brizi - kako će se Miloš izboriti sa ogromnim uspehom u karijeri - u Srbiji i Rusiji koja je plahovito bujala? Ne može neko ko je nikao iz takvog pelcera da podržava rat, krv i genocid. Naprotiv, može podržavati samo čovekoljublje, humanost, ljubav, dobrotu i dobročinstvo- rekao je za "Blic" Radoš Bajić.

Radoš Bajić pružio podršku Milošu Bikoviću
Radoš Bajić pružio podršku Milošu Bikovićufoto: © ATA Images

On je dodao da je Biković odlikovan za vrhunske rezultate u svojoj karijeri.

- Predsednik Rusije Vladimir Putin - odlikovao je Miloša Bikovića za vrhunske rezultate u kulturnoj saradnji ruskog i srpskog naroda - pre početka strašnog rata između pravoslavne braće kojem se niko zdravog razuma ne može radovati i podržavati ga…- naglasio je Bajić, pa dodao:

On je dodao da je Biković odlikovan za vrhunske rezultate u svojoj karijeri
On je dodao da je Biković odlikovan za vrhunske rezultate u svojoj karijerifoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dakle, u pitanju je licemerje i hipokrizija. Nek je gospodi iz HBO na sramotu, a Milošu neka Bog da zdravlja - i samo napred…

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/Filip Jovanović Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.