OTAC JOJ BIO BALKANSKA ZVEZDA, A ONA FRAPIRALA IZJAVOM DA NIJE NI SREDNJU ZAVRŠILA: Evo da li se KAJE zbog toga
Foto: prentscreen/instagram/elladvornik

zanimljivo

OTAC JOJ BIO BALKANSKA ZVEZDA, A ONA FRAPIRALA IZJAVOM DA NIJE NI SREDNJU ZAVRŠILA: Evo da li se KAJE zbog toga

Danas ima 33 godine, uspešna je influenserka

Objavljeno:

Dino Dvornik, jedan od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima, čija zvezda ne tamni iako više od 15 godina nije sa nama, inspiraciju je pronalazio u skladnom porodičnom životu, supruzi Danijeli i ćerki Eli.

Ella Dvornik danas ima 33 godine, uspešna je influenserka, a pre nekoliko meseci našla se u centru pažnje zbog razvoda. No, to nije jedino čime je iznenadila javnost.

Naime, ćerka Dina Dvornika nedavno je priznala da nije završila srednju školu.

Kada je bila u drugom razredu, odlučila je da odustane zbog snimanja serije. Mnogi su je osuđivali zbog toga, a ona je objasnila da je znanje sticala na drugi način i da je uvek znala da neće upisivati fakultet.

Gostujući u jednom podkastu ćerka Dina Dvornika otkrila je da li joj je krivo što ima samo osnovnu školu. Na to pitanje odgovorila je odsečno “ne”.

- Užasno su me napadali, to je bila sramota. Danas je to skoro normalno, očekivanja od škole nisu tolika kao što su bila pre. Iskreno, da sad mogu da se vratim, ne bih je ni započela. Dva razreda koja sam završila apsolutno mi ništa nisu koristila - rekla je Ela.

- Sve što mi je trebalo u životu naučila sam sama. Čak sam i padala, imala sam jedinicu iz geografije, a na kraju sam dobila sedam nagrada za najbolji putni blog. Tako da, na kraju dana, ako nešto želiš, možeš to i da ostvariš ukoliko se jako potrudiš. Ili čak ne moraš ni da se previše trudiš.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Hello/Milan Petrović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.