SEĆATE LI SE BARBARE I TINE IZ VELIKOG BRATA? SESTRE BLIZNAKINJE VODILE BURNE ŽIVOTE: Evo da li su se SKRASILE
Barbara Šegetin, Foto: Printscreen/instagram/barbara__segetin

detalji

SEĆATE LI SE BARBARE I TINE IZ VELIKOG BRATA? SESTRE BLIZNAKINJE VODILE BURNE ŽIVOTE: Evo da li su se SKRASILE

Sestre Tina i Barbara Šegetin nakon učešća u "Velikom bratu" povukle su se iz javnosti, a svoj fizički izgled su poptuno promenile estetskim korekcijama.

Objavljeno:

Sestre Barbara i Tina Šegetin javnosti su se predstavile 2015. učešćem u popularnom rijalitiju - regionalnom "Velikom bratu".

Tada su privukle veliku pažnju medija i javnosti zbog svog atraktivnog izgleda i nesvakidašnjih izjava.

Obe su rođene u Rijeci, a kada su ušle u rijaliti, živele su u Zagrebu. Tada su se bavile manekenstvom i modelingom.

Sestre su i danas jako bliske, a Tina često objavljuje fotografije s sestrićem Lukom, inače Barbarinim sinom. Domaći mediji navode kako su danas vlasnice salona lepote u Beogradu.

Tina je aktivna i na društvenim mrežama, a sad se pohvalila pratiocima kako uživa na Tajlandu. Podelila je fotografiju iz lokalnog ugostiteljskog objekta, a pozirala je na velikoj ljuljaški. Pratioce je oduševila atraktivnom linijom i vitkim nogama.

U rijalitiju je Tina započela vezu s Makedoncem Darkom Spejkom, a Barbara je zavrtela tlo pod nogama Ervinu Mujakoviću iz BiH, koji je kao i svaki muškarac bio uporan u nameri da je zavede, ali ga je ona odbijala.

Tina i tadašnji pobednik "Velikog brata" raskinuli su ubrzo posle završetka rijalitija, a Riječanke su se povukle iz javnosti i u potpunosti promenile izgled estetskim korekcijama.

Kako se navodi, Tina se posle godinu i po dana braka sa Crnogorcem Racom Jovanovićem razvela. "Već tri meseca ne živimo zajedno. Za to vreme predali smo papire za razvod braka.

Nismo se rastali u neprijateljskim odnosima. Jednostavno, nisu nam se slagali karatkeri i razmišljanja, a dolazimo iz dve različite sredine", rekla je pa dodala da je ona bila inicijator razvoda.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.