SAD ĆE JE TEK SVI PLJUVATI:  Jelenu su napali što nosi krzno, ali nakon nove fotke neće je oprati ni Dunav ni Sava! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jelena_djokovic_

šta joj je ovo trebalo?

SAD ĆE JE TEK SVI PLJUVATI: Jelenu su napali što nosi krzno, ali nakon nove fotke neće je oprati ni Dunav ni Sava! (FOTO)

Jelenu su do sada više puta napadali zbog svega i svačega, ali ovoga puta postoji šansa da se na nju obruši nikad veća lavina mržnje
Objavljeno:

Jelena Đoković često se nalazi na udaru Novakovih fanova, što je postao sastavni deo njenog života, jer kada vam je muž toliko popularan nemoguće je da i vi prođete neopaženo.

Svaki Jelenin postupak i fotografija se dugo analiziraju i traži se "dlaka u jajetu", pa su Jelenu neretko "pljuvali" iz potpuno neosnovanih razloga i optuživali je za sve i svašta.

Tako su je pre par dana napali zbog duksa sa krznom koji je nosila na fotki sa svojim suprugom i optužili je da je "bahata", "primitivna" i da zbog nje "stradaju nedužni".

???? ❤ #jelenadjokovic #novakdjokovic #love #couple #together #forever #djokovic #djokovicfamily

A post shared by Jelena Djokovic (Ristic) (@jelena_djokovic_) on

Ipak, verujemo da će hejteri posle njene najnovije fotke odmah zaboraviti na ovaj duks sa krznenim detaljima i da će nasrnuti na nju jače nego ikad!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.