NJU VEŠTO KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI: Ova FATALNA CRNKA je supruga Miloša Bojanića, prava je BOGINJA
Miloš Bojanić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li ste znali?

NJU VEŠTO KRIJE OD OČIJU JAVNOSTI: Ova FATALNA CRNKA je supruga Miloša Bojanića, prava je BOGINJA

Četiri godine nakon razvoda od Dragice, upoznao je Branku preko zajedničke prijateljice.

Objavljeno:

Pevač Miloš Bojanić privatni život ne voli previše da eksponira u javnosti, a tako ni svoju suprugu, zanosnu crnku, koja je mlađa od njega 24. godine.

Miloš je pre Branke bio oženjen, ali uvek ističe da je druga supruga njegova sudbina i najveća životna ljubav. Njih dvoje su u braku više od dve decenije, a jednom prilikom je otkrio da je odmah znao da je ona "ta", te da je s prvom suprugom Dragicom sve bilo drugačije, jer je tada bio još "balavac".

Četiri godine nakon razvoda od Dragice, upoznao je Branku preko zajedničke prijateljice. Kako je jednom ispričao, nikada se nisu posvađali u braku, te ju je njegova porodica vrlo rado prihvatila bez obzira na ogromnu razliku u godinama.

Ko je druga žena Miloša Bojanića
Ko je druga žena Miloša Bojanićafoto: Youtube Printscreen/Grand Online

- Rekao sam joj da sa mnom ne može da propadne. Cela moja familija ju je prihvatila, moju decu je poštovala, jedino nisam uspeo s bivšom ženom da je spojim, jer je Dragica na početku nešto izvređala - pričao je Bojanić.

Inače, dugo se spekulisalo da je Miloš Bojanić preoteo svoju suprugu Branku svom bratu, što je izazvalo burne reakcije javnosti. Čak je i pevač Sinan Sakić javno progovorio o ovoj temi, otkrivajući detalje o Bojanićevoj prošlosti. Navodno, Bojanić je bio pod pritiskom porodice da ostavi ženu svog brata i pronađe novu koja će mu roditi decu. Ova porodična drama dovela je do značajnih tenzija u odnosima unutar porodice Bojanić.

- Još je pokoni Sinan Sakić otkrio kako je Bojanić svom rođaku preoteo ženu, odnosno bratu od ujaka, Zbog svega su ga pljuvali i mrzili, ma niko nije hteo da priča s njim, ni njegovi roditelji. Nije dugo bio s njom, oko devet meseci, jer nije mogao da izdrži pritisak, svi su se okrenuli protiv njega. Sinan je to javno pričao, a Miloš je navodno pretio tužbom, ali ga nikada nije tužio jer je znao da Sinan može sve da dokaže. On i dan-danas ne priča s tim bratom. Taj mučenik kome je skinuo ženu jedne noći se napio pa je s pištoljem krenuo da ubije Miloša. Srećom pa je njegova majka to javila Bojanićima koji su odmah pozvali policiju. Da ga policija nije sačekala ispred kuće, Miloša danas ne bi bilo - rekao je svojevremeno izvor iz Novog Sada za "Star".

Podsetimo, je bio je deo "Zadruge 3", a neposredno pred ulazak u rijaliti priznao je da je svojevremeno u Americi prevario svoju suprugu sa dvadeset godina mlađom ženom, pa za "Informer" poručio da će priznati vanbračno dete, ako ga ima.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Bradanji Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.