HRVATSKI GLUMAC PROGOVORIO O SLUČAJU MILOŠA BIKOVIĆA: Ovo je njegovo viđenje situacije o kojoj se nedeljama govori
Miloš Biković, Foto: A.H./ATAImages

detalji

HRVATSKI GLUMAC PROGOVORIO O SLUČAJU MILOŠA BIKOVIĆA: Ovo je njegovo viđenje situacije o kojoj se nedeljama govori

Početkom februara, Bogdan je javno podržao srpskog kolegu

Objavljeno:

Popularni glumac Goran Bogdan govorio je o svojim glumačkim uzorima Radetu Šerbedžiji, Žarku Lauševiću i Ivici Vidoviću, o slučajevima otkazivanja na kulturnoj sceni, ali i o aktualnom prijeporu oko predstave Zlatka Pakovića i Dragana Markovine u Mostaru, ali i o glumcu Milošu Bikoviću

Srpski glumac Miloš Biković i bosanskohercegovačka spisateljica Lana Bastašić žrtve su kulture isključivosti, kazao je zagrebački glumac Goran Bogdan u novom intervjuu Vide TV Zavidavanje by Lado Tomičić.

Početkom februara, Bogdan je javno podržao srpskog kolegu Miloša Bikovića kojem je uskraćena uloga u seriji “Bijeli lotos” globalne filmske platforme HBO zbog optužbi da podržava rusku agresiju na Ukrajinu.

Smeta me kultura isključivosti. Generaliziranje je problem. Budemo li tako lako isključivali i sudili, lako će se doći do svakoga od nas”, kazao je Bogdan.

Spisateljica Lana Bastašić proživljava to isto”, dodao je, aludirajući na to što je književni sajam u Salzburgu opozvao pozivnicu toj bosanskogercegovačkoj spisateljici nakon što je prekinula saradnju sa svojim nemačkim izdavačem zbog, kako je objavila, “šutnje o izraelskom ratu protiv Gaze i sustavne cenzure u Njemačkoj”.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Novosti/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.