NAŠOJ PEVAČICI NEKRETNINE "DOŠLE GLAVE" Ove velelepne kuće umalo OTIŠLE NA DOBOŠ, ovo su svi DETALJI
Nada Topčagić, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

SVI U NEVERICI

NAŠOJ PEVAČICI NEKRETNINE "DOŠLE GLAVE" Ove velelepne kuće umalo OTIŠLE NA DOBOŠ, ovo su svi DETALJI

Nada Topčagić o silnim nekretninama koje poseduje.

Objavljeno:

Pevačica Nada Topčagić nikada nije krila da je, najveći deo novca koji je zaradila zahvaljujuć višedecenijskoj karijeri, ulagala u nekretnine širom Srbije i regiona.

Ona sa suprugom Zlatkom Đorđevićem živi u stanu u centru Beograda, ali to nije jedina nekretnina u glavnom gradu koje poseduje. Ima i kuću na Vračaru i još nekoliko objekata, kuću na Crnogorskom primorju, vikendice na Tari i u Starim Banovcima. Mnogi zavide Topčagićevoj na ovolikom broju nekretnina, ali njoj, kako je svojevremeno priznala u jednom intervjuu, zadaju glavobolju, pa je razmišljala i gotovo sve da ih rasproda.

- Ma manite me i sa kućama, i sa placevima, i sa svim i svačim. Ovo je neizdrživo. Ne znam gde ću pre od obaveza i dugova. Što više ulažem, sve više propadam. Pa nismo radili da bismo samo ulagali u nešto što stoji i što ne obilazimo tako često. Taman kad kročim negde, uvek iskrsnu neki kvarovi, pa daj zovi majstore, pa ih plati - rekla je svojevremeno Nada i dodala:

Nada Topčagić o nekretninama i dugovima
Nada Topčagić o nekretninama i dugovimafoto: Damir Dervišagić

- Ma idi! Sve to iziskuje velike pare, pa dokle više? Ostaviću na kraju samo neki kutak da imam i budem mirna. Majke mi moje mile, moram da priznam da sam bila srećnija i spokojnija kad nisam imala ništa nego sad kad imam previše. Sad kad pogledam unazad u šta smo Zlatko i ja ulagali sve i gde je otišao novac, duša me zaboli. Ne kažem, volim svaku kuću, ali ne može čovek više izdržati od plaćanja i obaveza - rekla je Nada tada.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/ Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.