ALEN ISLAMOVIĆ PREPRIČAO DOGAĐAJ IZ 1994. GODINE, OVAKO JE REAGOVAO: Da li je MOGUĆE da se ovo desilo?
Alen Islamović, Foto: R.Z./ATAImages

ANEGDOTA

ALEN ISLAMOVIĆ PREPRIČAO DOGAĐAJ IZ 1994. GODINE, OVAKO JE REAGOVAO: Da li je MOGUĆE da se ovo desilo?

Pevač se prisetio šta mu se dogodilo u Cirihu davne 1994. godine

Objavljeno:

U emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića, bivši pevač Bijelog dugmeta Alen Islamović otkrio je koju pesmu ovog najpopularnijeg benda bivše Jugoslavije publika danas ubedljivo najviše traži.

- U redu "Đurđevdan", to jesta tražena pesma, ali ne i najtraženija. Ljudi najviše traže "Pljuni i zapjevaj moja Jugoslavijo". Goran Bregović svaki put objasni pred njeno izvođenje da pesma nema za cilj nikakvu političku poruku bilo kome, već da se svira isključivo zbog provoda i zabave. Eto to je pesma o jednoj zemlji koje više nema, ali pesme su kao ptice ne možete ih tek tako zaključati. One imaju svoj vek.

A kad je pesma "Đurđevdan" u pitanju ispričao je veoma smešnu anegdotu uvezi sa njom:

- Toliko sam tih anegdota imao sa tim "Đurđevdanom" da sam se smejao sam sebi. Jedna od smešnijih vezana je za nastup u Cirihu 1994. Ja sam došao u klub da sviram. Jedna devojka je slavila rođendan i prišla mi je prišla iza scene. Pitala je hoću li svirati "Đurđevdan". Rekao sam da hoću. Ona mi kaže: to mi jedna od najlepših pesama Ace Lukasa! Ja jok kažem odlično, i ja je sviram - rekao je pevač kroz smeh.

00:32

DEVOJKA POMEŠALA ALENA ISLAMOVIĆA SA LUKASOM, A NJEGOVA REAKCIJA JE HIT! Otkrio koja je pesma Bijelog Dugmeta danas NAJTRAŽENIJA!

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir/Milan Vučković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.