KO JE OTAC MIRKE VASILJEVIĆ? MAJKU GLEDAMO NA TV-U SVAKI DAN, A O NJEMU SE NIŠTA NE ZNA: Odrasla je BEZ NJEGA
Mirka Vasiljević, Foto: Nemanja Nikolić

emotivna priča

KO JE OTAC MIRKE VASILJEVIĆ? MAJKU GLEDAMO NA TV-U SVAKI DAN, A O NJEMU SE NIŠTA NE ZNA: Odrasla je BEZ NJEGA

Prerano je napustio, a po njemu je dobila ime

Objavljeno:

Nije tajna da je slavna glumica Mirka Vasiljević rasla bez oca. Doduše, o tome retko je pričala, trudeći se da javnost što manje zna o njenom privatnom životu.

Kako je jednom prilikom otkrila ona je ime dobila po ocu koji se zvao Mirko Vasiljević.

To su neke teme o kojima nikada nisam pričala u medijima. Uvek sam se trudila da moje pojavljivanje bude zbog posla. Nikada nisam delila te porodične stvari. Vezana sam za teču, deku, doskoro i deku sa tatine strane koji je preminuo.

Ko je otac Mirke Vasiljević?
Ko je otac Mirke Vasiljević?foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Dosta imamo tih jakih muških figura u porodici za koje sam vezana. Takođe, učitelj od prvog do četvrtog razreda mnogo mi je značio tako da nisu manjkale te neke muške figure u mom životu ‒ istakla je samo jednom glumica za medije i rekla da se njen otac zvao Mirko.

Mirka je dodala da je ime dobila po tati, kao i da svi u užoj porodici imaju imena koja počinju na slovo „M“.

I njena deca danas nose imena koja bi mogla da se povežu sa nekim ljudima, ipak, glumica kaže da se to dogodilo sticajem okolnosti.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica je dobila ime po ocu koji je preminuo

- Sticaj okolnosti je to, ali na kraju sve ima svoje zašto. Meni je bilo interesantno što sam kroz svoje detinjstvo u vrtiću imala jednog dečaka koji je bio mlađi od mene par godina, on se zove Andrej.

- Bio je presladak mali dečak sa krupnim očima i tako umiljat i ja kako u tom momentu nisam imala brata koga sada imam, Bogu hvala, i za kog sam jako vezana, ja sam njega osećala kao svog brata i stalno sam ga vukla po tom vrtiću, gde ja tu i on.

- Brinula sam se o njemu kao mama iako sam i ja bila devojčica, ali eto kroz par godina ja dobijam sina i on se zove Andrej. I, tek kroz neko vreme ja shvatam da sam imala Andreja koji je meni bio jako bitan u životu.

Iako je veoma mlada dospela u svet poznatih, glumica Mirka Vasiljević oduvek je čvrsto stajala na nogama i zrelim odlukama krčila životni put. Srećna i ponosna na porodicu koju je dobila sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa 31 godinom uspela je što mnoge žene ne učine ni za duplo više godina.

Vetar u leđa, pored supruga, oduvek joj je bila majka Mirjana. Direktorka Sektora za upravljanje vazdušnim saobraćajem, meteorološkim uslugama i uslugama vazduhoplovnog informisanja Kontrole letenja Srbije ćerku je naučila da se kroz život bori i da nikada ne odustaje.

Upoznajte Mirjanu, Mirkinu majku
Upoznajte Mirjanu, Mirkinu majkufoto: Print Screen Youtube/al jazeera

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Hello/Jelena Mladenović/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.