KAKAV ŠOK! ČOLU ĆETE OD DANAS GLEDATI DRUGIM OČIMA: Pevač FRAPIRAO izjavom, tiče se ŽENA
Zdravko Čolić, Foto: Espreso

detalji

KAKAV ŠOK! ČOLU ĆETE OD DANAS GLEDATI DRUGIM OČIMA: Pevač FRAPIRAO izjavom, tiče se ŽENA

Decenijama drhte zbog njega, a ovo je njegov komentar!

Objavljeno:

Zdravko Čolić decenijama važi za jednog od najpopularnijih pevača naših prostora, a ponosno nosi titulu i miljenika žena.

Iako ima 72 godine, Čola je i dalje omiljen među lepšim polom čega je i sam svestan.

- Tako je to, prosto se rodiš tako i onda ne možeš nigde da pobegneš od toga. Žene su te koje su više vezane za muškarce, za muške bendove, a mi pevamo ljubavne pesme. Sa druge strane, za ženske vokale više su vezani muškarci. Svakako je to lepo i sigurno laska - rekao je Čola.

Zdravko Čolić o ženama
Zdravko Čolić o ženamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nemam ništa protiv toga da je većina publike ženska, mada je jako puno i muške raje. To je godinama tako kako stasavam i starim, pojavljuje se i neki muški respekt - poručio je pevač, prenosi 24sata.hr.

1 / 6 Foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, pevač je svojevremeno pričao o danima provedenim u pritvoru. Kako je objasnio njega je policija privela u Makedoniji zbog sumnje kupovine deviza, a potom pušten da se brani sa slobode.

- Bio sam neka vrsta menadžera i čoveka koji je imao određena uložena sredstva u oblasti telefonije, a šira javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kada sam uhapšen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu - ispričao je tada pevač.

Bonus video:

00:33

Zdravko Čolić specijalni gost na koncertu Dina Merlina

(Espreso/Blic/Nina Denda/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.