DA LI ZNATE KOLIKO JE TANJA SAVIĆ NAPUNILA GODINA? Jedna ČESTITKA ZA ROĐENDAN joj je NAJVAŽNIJA, veoma emotivno
Tanja Savić, Foto: M.M./ATAImages

predivno

DA LI ZNATE KOLIKO JE TANJA SAVIĆ NAPUNILA GODINA? Jedna ČESTITKA ZA ROĐENDAN joj je NAJVAŽNIJA, veoma emotivno

Tanja danas slavi svoj divan dan

Objavljeno:

Pevačica Tanja Savić danas proslavlja 39. rođendan, a čim je otvorila oči sačekalo ju je iznenađenje koju ju je oduševilo.

Naime, njen sin Maksim napisao joj je čestitku tim povodom, a Tanja se na mrežama odmah pohvalila.

- Srećan rođendan mama. Želim ti mnogo sreće i ljubavi. Da si nam živa i zdrava. Volim te. Od Maksima, srećan rođendan - pisalo je na čestitki.

Tanja Savić
foto: prentscreen/instagram/tanja_savic_private

Inače, pevačica Tanja Savić je nakon turbulentnog odnosa sa bivšim mužem i borbe za starateljstvo nad naslednicima, konačno vratila veru u ljubav i pronašla životnog saputnika.

Tanju je nedavno otkrila planove za budućnost.

- Nakon albuma sledi Arena, ja sam mojoj publici to dužna. Sigurno ću plakati. Volela bih da mi sinovi, mama i tata budu tu u prvom redu, baš zbog toga što nikada nisu bili. Ne postoji niko u mojoj okolini ko me kritikuje, to može da bude samo od ljudi koje volim i koji mi znače, jako mi je drago što sam to dovela u red. Nekako zračim drugačije - bila je iskrena Tanja, pa otkrila šta sprema svom 11 godina mlađem dečku za rođendan, koji je po zanimanju pilot:

- Sad mu pripremam jedno iznenađenje, on ništa ne zna. On zaslužuje sve najbolje. Ja sam pronašla osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije - rekla je Tanja, pa progovorila o udaji:

- Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole - izjavila je Tanja, a šta je još rekla poslušajte u videu, koji se nalazi u okviru teksta.

Bonus video:

00:04

Tanja Savić stigla na koncert Dragane Mirković

(Espreso/Blic/Milica Milojević/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.