JELISAVETA BRŽE BOLJE POBEGLA IZ ARENE NAKON TEODOSIĆEVE UTAKMICE? Od glumice NI TRAGA, NI GLASA: Šta se dešava?
Miloš Teodosić, Foto: PETAR ALEKSIĆ

neočekivano

JELISAVETA BRŽE BOLJE POBEGLA IZ ARENE NAKON TEODOSIĆEVE UTAKMICE? Od glumice NI TRAGA, NI GLASA: Šta se dešava?

Teodosić u naručju nosi ćerku, Jelisavete Orašanin nigde na vidiku

Objavljeno:

Utakmica 30. kola Evrolige u kojoj su se sastali Crvena zvezda i Panatinaikos se završila, crveno-beli su izgubili, a to se desilo i sa glumicom Jelisavetom Orašanin.

Naime, po završteku utakmice, ćerka Petra je završila u naručju oca Miloša Teodosića, a glumice nigde nije bilo. Kako kaže izvor sa lica mesta, ona je odmah napustila Arenu.

Svi su očekivali dolazak Jelisavete Orašanin koja je u jeku medijske pažnje zbog navodnog razvoda od plejmejkera ekipe sa Malog Kalemegdana, Miloša Teodosića.

1 / 7 Foto: PETAR ALEKSIĆ

Jelisaveta se pojavila na utakmici u društvu ćerke i bila je nasmejana sa isfeniranom kosom na ravno. Svu pažnju je posvetila svojoj devojčici koja nosila dres sa tatinim prezimenom i brojem. Međutim, ona je odmah otišla iz hale po završetku utakmice koju su crveno-beli nažalost izgubili.

Da podsetimo, ovaj par je nedavno dospeo u žižu javnosti zbog navodnog razvoda. Naime, kako je Kurir pisao do kraha sedmogodišnje bračne zajednice je došlo jer Teodosić više nije mogao da toleriše stil života svoje supruge i nekontrolisano trošenje novca, te je rešio da stavi tačku na brak.

Venčali su se 2017. godine, a o svom privatnom životu retko su pričali u javnosti.

Teodosić u naručju nosi ćerku, Jelisavete Orašanin nigde na vidiku
Teodosić u naručju nosi ćerku, Jelisavete Orašanin nigde na vidikufoto: PETAR ALEKSIĆ

Glumica je jednom prilikom otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je jednom prilikom Jelisaveta i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - rekla je glumica i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Da li se par razvodi?
Da li se par razvodi?foto: Starsport©, © ATA Images

Ona je osvojila je publiku ulogom u seriji „Vojna akademija“ , nakon čega je nizala uloge u serijama „Ubice mog oca“, „Žigosani u reketu“ i drugim.

Miloš Teodosić je od 2017. godine igrao za 3 kluba: Los Anđeles Kliperse, Virtus iz Bolonje i sad je u Crvenoj zvezdi.

Bonus video:

02:58

Teodosić posle poraza od Panatinaikosa

(Espreso/Kurir/T.J./Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.