NAŠA LEPA GLUMICA PROGOVORILA NIKAD ISKRENIJE O PRIVATNOM ŽIVOTU: Otkrila da samo jedna osoba ZNA SVE NJENE TAJNE
Ivana Dudić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorila dušu

NAŠA LEPA GLUMICA PROGOVORILA NIKAD ISKRENIJE O PRIVATNOM ŽIVOTU: Otkrila da samo jedna osoba ZNA SVE NJENE TAJNE

"Volim da se zaključam kako bih mogla da čujem svoje misli. Tišina ume da bude glasna" rekla je Ivana

Objavljeno:

Glumica Ivana Dudić, iako se trudi da privatan život drži daleko od očiju javnosti, priznaje da joj je majka velika podrška u životu, i da iako ima najbolje prijatelje, sve tajne poverava samo njoj.

- Volim da samujem. Volim da se zaključam kako bih mogla da čujem svoje misli. Tišina ume da bude glasna. Veoma sam samokritična, a znam da kritikujem i ljude oko sebe. Ako sudim sebi, onda mogu i drugima. Uverena sam da je to pošten pristup. Mentalna higijena mi je oduvek bila bitna, posebno je bilo izazovno upoznati sebe.

- Svesna sam svojih nedostataka. Gruba sam, nestrpljiva. Trudim se da te osobine korigujem, da ih svedem na, za mene, prihvatljivu meru. Sad tačno znam šta mi prija, a šta ne. Zahvaljujući tome, štitim se od situacija koje bi mogle da dovedu do neželjenih događaja - ističe Ivana.

- Da se razumemo, nikada nije sve lako i jednostavno. Kao prvo, svako jutro treba ustati iz kreveta. Trudim se da uvek dam sve od sebe, kako u odnosu s ljudima, tako i u poslu. Iako imam najbolju prijateljicu i najboljeg prijatelja, sve moje tajne zna samo moja mama Nevenka Nena. Poznaje me u dušu - kaže Dudićeva koja o svojoj majci govori s puno ljubavi i poštovanja i ističe da je od nje naučila lekcije o nezi kose, koja je njen zaštitni znak.

- Mama je dugo želela ćerku. Kad joj se želja najzad ispunila, tretirala me je kao princezu - rekla je glumica i dodala da od malena koristi prirodne preparate za negu kose i kože.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Blic/Ivana Mikić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.