OVAJ MUŠKARAC JE UZ MARIJANU MATEUS I U DOBRU I U ZLU: Neverovatan je FRAJER, a zanosna lepotica NE KRIJE LJUBAV
Foto: instagram/marijanamateus

SVAKA ČAST

OVAJ MUŠKARAC JE UZ MARIJANU MATEUS I U DOBRU I U ZLU: Neverovatan je FRAJER, a zanosna lepotica NE KRIJE LJUBAV

Danas je poseban da n za njihovu porodicu

Objavljeno:

Lepa Marijana Mateus svakog 26. marta javno uputi rođendansku čestitku posebnom muškarcu u svom životu. Ove godine je ubacila i nekoliko fotografija koje nismo imali prilike da vidimo na njenom Instagram profilu.

Naime, danas je rođendan njenom bratu, Draganu Čoliću.

Brat Marijane Mateus uživa u sestrinom zagrljaju, a tome najbolje svedoče fotografije koje je kreatorka sada objavila na Instagramu.

Marijana Mateus svakog 26. marta javno uputi rođendansku čestitku
Marijana Mateus svakog 26. marta javno uputi rođendansku čestitkufoto: instagram/marijanamateus

"I tako kroz zivot godina za godinom... Moj brat i ja... Zagrijeni, nasmejani radujemo se svakoj novoj godini... Radujemo se životu i slavimo ga jer sve sreće, a i tuge prošli smo zajedno... Srećan rođendan, voljeni moj brate. Ponosna sam što sam tvoja sestra i što si ti moj brat.. i odsutan uvek si prisutan u mom životu.. Volim te", napisala je Marijana i podelila nekoliko zajedničkih fotografija sa bratom.

Marijanin dve godine mlađi brat Dragan nikada se nije previše medijski eksponirao, sem kada njegova poznata sestra objavi zajedničke fotografije pa mediji o tome pišu. Uspešno se bavi advokaturom u Novom Sadu, u braku je sa Sofijom, koja je i sama pravnica. Roditelji su dvoje dece

Fotografije pogledajte ispod teksta:

1 / 6 Foto: instagram/marijanamateus

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:11

Jelena Karleuša

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.