ZAŠTO JELISAVETA NIJE HTELA DA UZME TEODOSIĆEVO PREZIME? Glumica se NEĆKALA, pa PRESEKLA: Upozoravajući znaci?
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, Foto: Vladimir Šporčić

interesantno

ZAŠTO JELISAVETA NIJE HTELA DA UZME TEODOSIĆEVO PREZIME? Glumica se NEĆKALA, pa PRESEKLA: Upozoravajući znaci?

Čaršija bruji da se Jelisaveta i Teo razvode, a jedna stvar bila je ključna pred svadbu

Objavljeno:

Sve su glasnije priče da je braku glumice Jelisavete Orašanin i košarkaša Miloša Teodosića došao kraj posle sedam godina.

Čaršija danima bruji o mogućim razlozima za razvod, te se iznose brojne teorije i mogući razlozi neslaganja, popularni par izabrao je da se ne oglašava na ovu temu.

Njih dvoje usnimljeni su pre nekoliko dana, kada je proslavljeni košarkaš slavio rođendan, a glumica je uslikana i na košarkaškoj utakmici. Međutim, vrlo brzo glumica je spakovala kofere i otputovala.

Ovo su bili samo neki od poteza koji su zbunili mnoge, a i dalje nije poznato kakva će biti sudbina braka, te se veruje u najbolji ishod za porodicu.

Čaršija bruji da se Jelisaveta i Teo razvode, a jedna stvar bila je ključna pred svadbu
Čaršija bruji da se Jelisaveta i Teo razvode, a jedna stvar bila je ključna pred svadbufoto: Starsport©, © ATA Images

Kako je ljubav planula?

Njihov odnos od samog početka bio je pod budnim okom javnosti. Ipak, oni su dali sve od sebe da svoju privatnost sačuvaju za sebe, a otkrivaju samo sitne detalje.

Glumica je tako ranije otkrila da su se oni venčali brzo, te da su na svadbi tek upoznali porodice.

- Mi smo se videli 19 puta pre svadbe, zapravo smo se 19 put videli na svadbi. Niko nam se nije mešao, što se vidi - rekla je glumica u emisiji "Tv lica kao sav normalan svet".

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

"Rešila sam..."

Ona se u pomenutoj emisiji osvrnula i na važnu odluku koju svaka mlada donosi pred venčanje, a mnogi je smatraju ključnom za uspeh u braku.

Reč je o usaglašavanju pratnera po pitanju prezimena. Jelisaveta je tada otkrila da je ona budućeg supruga iznenadila odlukom o prezimenu.

- Iznenadila sam ga prezimenom. Pre nego sam upoznala Miloša, razmišljala sam o prezimenu i rekla sam da ga nikada neću promeniti. Rekla sam da je baš zvučno. Posle kad smo počeli da pričamo o deci i porodici sam počela da razmišljam o svemu. Rekla sam sebi da ću ja jednog dana imati decu sa njim i da će ta deca da se prezivaju Teodosić. Razmišljala sam i shvatila da će me deca pitati kako sam ja Orašanin, a ostali Teodosić. U tom momentu sam rešila da svi budemo Teodsić - objasnila je glumica u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

00:05

Jelisaveta Orašanin na utakmici

(Espreso/Kurir/Igor Matić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.