PLAKALA JE U SVOJOJ TIŠINI! POSLEDNJI INTERVJU SLAĐANE MILOŠEVIĆ IZAZIVA BOL: Glasno je govorila o PROBLEMIMA
Slađana Milošević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

EMOTIVNO

PLAKALA JE U SVOJOJ TIŠINI! POSLEDNJI INTERVJU SLAĐANE MILOŠEVIĆ IZAZIVA BOL: Glasno je govorila o PROBLEMIMA

Evo šta je umetnicu mučilo i kako se borila sa problemima

Objavljeno:

Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini. Ona je u svom poslednjem intervjuu pričala o teškom zdravstvenom stanju.

- Ja sam imala jednu zdravstvenu krizu, koja je bila dosta opasna, bila je na ivici života i ostalo bi tako da ja nisam napravila veliku konverziju same sebe, tj. jednu tranziciju i odustala od otpora prema unutrašnjim svojim sadržajima i dozvolila da budem više ja. To ne može da se uradi u jednom potezu... Što se tiče tih otisaka roditelja na nas, oni počinju u prenatalnom periodu, kažu da su raspoloženje majke koje nose dete jako važna, jer utiču na plod i bebu i da njeno loše raspoloženje se reflektuje na rad organa bebin i da je majka ta koja određuje tu životnu psihičku energiju. Ako vam da nisku psihičku životnu energiju, vi nećete biti uspešan čovek - rekla je Slađana Milošević za Pink.rs, te je dodala:

- Ja sam se rodila sa urođenim imunološkim defektom, tako sam rođena. Postoji manjak urođenih ćelija koje služe u odbrani od bolesti - dodala je ona.

1 / 7 Foto: Dado Đilas

- Mi nismo nacija koja je posebno vaspitana i koja ceni neke ljudske osobine koje nas krasi. Kultura je nešto što nas krasi da budemo čovek. Ako odbacujete to kao nevažno, ako ljude koji obrazovani tretirate kao da su falični, to je običaj u našem narodu. Obrazovani ljudi se smatraju budalama, sve kao: "Što učiš školu, kad može i ovako?! Prevarama". To je pogrešno, to je taj pogrešan pristup generalno u našoj kulturi, zavist, nedostatak empatije, saosećanja.

Milošević je umrla u Zemunskoj bolnici, posle kraće bolesti, a datum i vreme sahrane biće naknadno objavljeni.

Evo šta je umetnicu mučilo i kako se borila sa problemima
Evo šta je umetnicu mučilo i kako se borila sa problemima foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bonus video:

02:10

PRVA SAM JAVILA DA JE SLOBA PAO! Slađana Milošević otkrila DRAMATIČNE MOMENTE u noći 5. oktobra BILI SMO NA BALKONU DO JUTRA!

(Espreso/Blic/Ivana Mikić/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.