DANILO REŠIO DA PROGOVORI O RASKIDU SA TAROM: Otkrio do sad NEPOZANTE DETALJE, evo kod koga će BITI DETE
Tara Simov i Danilo Raičević, Foto: Instagram printscreen

otvorio dušu

DANILO REŠIO DA PROGOVORI O RASKIDU SA TAROM: Otkrio do sad NEPOZANTE DETALJE, evo kod koga će BITI DETE

Danilo je otkrio da li su on i Tara u kontaktu

Objavljeno:

Nakon nekoliko veza u rijaliti programu “Zadruga“, Tara Simov pronašla je mirnu luku pored Danila Raičevića sa kojim je dobila sina.

Međutim, njihov odnos je često bio na klimavim nogama te su više puta raskidali, a sada je Danilo ponovo prelomio i otkrio zbog čega je stavio tačku na odnos sa rijaliti učesnicom.

- Nije se desilo ništa konkretno, to je bilo neko hronično stanje i već duže traje nerazumevanje i neslaganje i onda je eskaliralo. Nismo se razumeli i poklapali i svega mi je bilo preko glave - započeo je Danilo i dodao:

Danilo Raičević o raskidu sa Tarom
Danilo Raičević o raskidu sa Taromfoto: Printskrin: Instagram/dallyraich

- Za svađu je potrebno dvoje. Svi imaju svoje hirove to tek osetiš kada počneš da živiš sa nekim. Najviše sam joj zamerao to što ona meni zamera previše određene stvari, a ona meni što nisam sa detetom i kući, smeće što nisam bacio i ostalo. Nisam ništa konkretno zamerao, a ona je previše zamerala i onda sam pukao i nisam mogao više da izdržim.

Kontakt su skroz prekinuli.

- Ona je u Beogradu, ne čujemo se, ali pecnemo se na TikToku. Sin je kod mene, ona će dete moći da vidi, naravno. Dete je kod mene zato što mi je ovde i porodica, ali i familija i svi mi pomažu, a ona je u Beogradu sama i nema auto, vozačku i bilo bi joj sve teško. Dete će biti nedelju dana kod mene, pa kod nje - kaže on i dodaje da će sigurno vremenom uslediti i razgovor sa Tarom.

Danilo otkrio da li su on i Tara u kontaktu nakon raskida
Danilo otkrio da li su on i Tara u kontaktu nakon raskidafoto: Kurir

- Ne znam da li će doći do pomirenja ostaću nedorečen, ali ništa ni od novih ljubavi, ne mogu to odmah bilo bi mi sve veliki pritisak. Sigurno ćemo obaviti razgovor, ali i da ne ostanemo zajedno moramo da odgajamo dete, kroz život moramo obaviti bar te tehničke razgovore zbog deteta. Sigurno će biti teško.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Blic/ Aleksandar Dojkić Prenela: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.