"NIJE KORISTILA RAZVOD ZA SKUPLJANJE POENA" Mreže gore zbog Dragane, 1 stvar POKAZUJE zbog čega je NAJVEĆA ZVEZDA
Dragana Mirković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mreže gore

"NIJE KORISTILA RAZVOD ZA SKUPLJANJE POENA" Mreže gore zbog Dragane, 1 stvar POKAZUJE zbog čega je NAJVEĆA ZVEZDA

Reakcije tviteraša!

Objavljeno: 17:13h

Čak i oni koji nisu fanovi Dragane Mirković spuštaju kapu folk divi s obzirom na to kako se ona nosila sa privatnim problemima u proteklom periodu.

Tačnije, zapravo što je svojoj publici pružila maksimum u trenucima kada joj se "raspadao" privatni život.

- Ali Dragana Mirković jedna gospođa koja završi dva koncerta u Areni i Bog zna koliko koncerata po Srbiji na kojima peva, skače i pruža publici sebe, a za to vreme se verovatno raspada jer se razvodi. Profesionalnost lvl milion. I na sve to ne objavi ništa pre početka turneje. Jer ne želi da skuplja poene i publiku na osnovu toga. A pri tome daje novac u humanitarne svrhe. Što se mene tiče, može da obuče i stare novine, od milion je - glasi komentar jednog tviteraša na mreži "X".

Podsetimo, Dragana Mirkovič je izdala saopštenje u kome je obavestila javnost da se razvodi.

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Korisnici mreže X oduševljeni Draganom Mirković
Korisnici mreže X oduševljeni Draganom Mirkovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

(Espreso/M.V. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.