MARIJA VICKOVIĆ POSLE 22 GODINE DALA OTKAZ U NARODNOM POZORIŠTU: Glumica PRESEKLA, evo gde PRELAZI da radi
Marija Vicković, Foto: JOVO MARJANOVIĆ

otkud to?

MARIJA VICKOVIĆ POSLE 22 GODINE DALA OTKAZ U NARODNOM POZORIŠTU: Glumica PRESEKLA, evo gde PRELAZI da radi

Glumicu prešla u drugu kuću i poručila samo jedno

Objavljeno:

Marija Vicković dala je otkaz posle 22 godine u Narodnom pozorištu u Beogradu i prešla je u Jugoslovensko dramsko pozorište, saopštila je danas glumica na društvenim mrežama.

Poslednjih godina Marija ima zapažene uloge u ovom teatru.

"Nakon nepune 22 godine rada u Narodnom pozorištu od danas zvanično postajem deo ansambla Jugoslovenskog dramskog pozorišta. Hvala nacionalnom teatru na svim ovim godinama, što bi rekao stari, dobri Arsen Dedić: "Pamtim samo sretne dane" Hvala dragim kolegama na svim nezaboravnim trenucima! Al last but not least, hvala mojim Jugoslovenima na dugogodišnjem gostoprimstvu, na pozivu da budem u njihovom timu, kao i na godišnjoj nagradi za ulogu Roksane u predstavi "Sirano" - poručila je glumica.

Marija Vicković dala otkaz u pozorištu
Marija Vicković dala otkaz u pozorištufoto: Damir Dervišagić

Slično su pre nje uradili Nenad Jezdić i Anita Mančić, kad su napustili Atelje 212, kao i Sloboda Mićalović, koja je otišla iz Narodnom pozorišta u Beogradu.

1 / 3 Foto: ATA Images

Marija Vicković, rođena 18. decembra 1980. godine u Podgorici, istaknuta je figura srpskog glumišta, čija karijera obuhvata zapažene uloge u pozorištu, na televiziji i u filmovima. Njeno umetničko putovanje obeleženo je brojnim uspešnim projektima kao što su “Pogled sa Ajfelovog tornja”, “Miris kiše na Balkanu” i “Junaci našeg doba”. Sada igra u hit seriji "Radio Mileva".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Kurir/Ljubomir Radanov/Prenela:M.Ć)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.