JOŠ JEDAN KRAH BRAKA! RAZVELA SE VJERA MUJOVIĆ: Nakon smrti RODITELJA se konačno oglasila povodom KRAJA
Glumica se oglasila, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

kraj

JOŠ JEDAN KRAH BRAKA! RAZVELA SE VJERA MUJOVIĆ: Nakon smrti RODITELJA se konačno oglasila povodom KRAJA

Glumica se oglasila i potvrdila ovu vest

Objavljeno: 08:25h

Glumica Vjera Mujović je dospela u centar pažnje javnosti kada je otkriveno da se razvela od supruga Štefana Prajsa.

Sa nemačkim lekarom se venčala 2015. godine i tada je njihovo venčanje izazvalo mnogo pažnje jer su se venčali u avionu koji je leteo na relaciji Beograd-Istanbul, a u Sabornoj crkvi su se takođe zavetovali na večnu ljubav uz tri sveštenika.

Glumica se oglasila i potvrdila ovu vest.

- Moj razvod nije nova vest i već sam ranije govorila o tome za medije. Nekako je to ostalo u senci gubitka mojih roditelja. Razvela sam se pre dve godine, a Miloš i ja samo zajedno nešto oko godinu dana. Zajedno smo bili na Festu i pojavljujemo se na premijerama. Nije bilo nikakvih tu poklapanja. Nisam osoba koja krije svoj privatni život, ali s druge strane ja od svog života ne pravim senzaciju. Moj posao da je govorim o svojim ulogama, o festivalu koji sam pokrenula u Beogradu i to u suštini treba da me predstavlja u javnosti - rekla je Mujovićeva za Kurir.

Da podsetimo, njeni roditelji su preminuli 2022. godine u razmaku od nekoliko meseci. Najpre majka u martu, a zatim i otac u avgustu.

1 / 4 Foto: Instagram

- Dr Ljiljana Mujović rođena Mandić (1942-2022). Nema smrti, samo svetlost! Moja Likica je otišla među zvezde. Mila moja majčice, sretni ti zvezdani puti! Volim Te beskrajno! - pisala je glumica tada.

Bonus video:

34:31

CENTRALNI DNEVNIK 10.04.2024

(Espreso / Kurir / Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.