KARLEUŠA JE GODINU I PO DANA KRILA PROBLEM: Istina o operaciji pevačice i postoperativnom oporavku!
Foto: Printscreen

Otkrivamo

KARLEUŠA JE GODINU I PO DANA KRILA PROBLEM: Istina o operaciji pevačice i postoperativnom oporavku!

Muzička diva Jelena Karleuša operisana je prošle nedelje i trenutno se oporavlja u svom domu na Dedinju
Objavljeno:

Muzička diva Jelena Karleuša prethodne nedelje je operisana u jednoj privatnoj klinici u srpskoj prestonici i samo dan kasnije je napustila bolnicu kako bi sa postoperativnim tokom nastavila u svom domu na Dedinju.

Jelena se uspešno oporavlja od operacije i vrlo brzo će biti u stanju da se vrati svakodnevnim obavezama, ali i da se obrati svojim fanovima na društvenim mrežama, gde im sudeći po brojnim komentarima već mnogo nedostaje.

foto: Instagram/karleusastar

- Jelena je pre nekoliko dana napustila bolnicu i trenutno boravi u svom domu na Dedinju gde se uspšeno oporavlja od komplikovane operacije koju je imala prethodne nedelje.Ono što je izuzetno bitno jeste da se Jelena oporavlja brže nego što su doktori to očekivali i već za nekoliko dana vratiće se svojim svakodnevnim obavezama. Očekuju je brojni nastupi i nastavak snimanja epizoda muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", kao i rad na projektu koji već duže vreme priprema - otkriva izvor blizak plavokosoj zvezdi, koji zatim dodaje da je Jelena ovaj zdravstveni problem imala duže od godinu i po dana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.