ISTRIPOVALI HOLIVUD: Teodosić i Jelisaveta glume kraljevsko venčanje, SPREMILI NAJRIGOROZNIJE MERE! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić, Aleksandar Jovanović Cile

nije im lako

ISTRIPOVALI HOLIVUD: Teodosić i Jelisaveta glume kraljevsko venčanje, SPREMILI NAJRIGOROZNIJE MERE! (FOTO)

Sve mere su preduzete kako bi par bez ikakvog ometanja proslavio sklapanje bračne zajednice

Objavljeno:

Dok Miloš Teodosić boravi u Crnoj Gori, gde danima slavi momačko veče, Jelisaveta Orašanin priprema se za poslednju predstavu koju će odigrati pre svadbe.

U međuvremenu, zajedno sa deverušama i kumom, drugaricom iz detinjstva, pravi poslednje pripreme za svadbu koja će se održati u nedelju u restoranu "Topčiderac" na Senjaku.

foto: Dragana Udovičić

Sve mere su preduzete kako bi Jelisaveta i Teo bez ikakvog ometanja proslavili sklapanje bračne zajednice. U strahu da bi njihova privatnost mogla biti ugrožena, objavili su "rat" svim neželjenim gostima.

Tako je jedna od rigoroznih mera je da će tokom čitavog dana u restoranu biti postavljeni ometači za dronove kako niko ne bi mogao da snima detalje.

- Par je želeo po svaku cenu da osigura privatnost. Kako nisu želeli da se svadba pretvori u cirkus, zvali su nekoliko desetina zvanica, a potrudili su se da se svi osećaju maksimalno opušteno, a ne kao da su pod budnim okom javnosti - kaže dobro obavešten.

foto: Profimedia/Damir Dervišagić

Ono što će svi gosti morati da imaju jesu pozivnice, bez kojih niko, pa čak ni prijatelji, ne mogu da uđu.

- Sala će biti posebno dekorisana, a Jelisaveta je juče privela kraju sve dogovore o detaljima. Miloš joj je sve prepustio, jer veruje u njen sud, ali i osećaj za estetiku.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.