ŠTA SE NJEMU DESILO? Peđolino  je obeležio mnoga detinjstva, želeo je da se ZAMONAŠI, imao SRČANI UDAR, a danas... (FOTO)
Foto: Printscreen

dosta se promenio

ŠTA SE NJEMU DESILO? Peđolino je obeležio mnoga detinjstva, želeo je da se ZAMONAŠI, imao SRČANI UDAR, a danas... (FOTO)

Mnoge generacije odrastale su uz ovog popularnog voditelja dečijih emisija

Objavljeno:

Predrag Vučković Peđolino bio je jedan od omiljenih dečjih voditelja koji je decenijama radio na televiziji Studio B, ali danas nije toliko aktuelan, iako se i dalje bavi animacijom i zabavljanjem najmlađih.

Peđolino je devedesetih vodio popularnu emisiju za decu, ali sa dolaskom digitalizacije, taj format je izgubio na popularnosti. On ipak ne odustaje i dalje vodi emisiju za decu, a pre tri godine je preživeo i srčani udar. Ipak, uspešno se oporavio, a godinu dana posle infarkta razmišljao je i da se zamonaši, ali se to nije desilo.

“Dugo razmišljam o tome da se zamonašim. Često sam pričao i sa popovima, a jednom prilikom sam svoje želje otkrio i svom duhovniku. Rekao sam mu da bih voleo da im se pridružim u manastiru, ali me je on odgovorio: `Ti imaš krst na čelu, ti si stvoren za nešto više, Bog te je podario. Ali ne treba da budeš u manastiru, jer onda ne bi mogao da pomažeš onima kojima je pomoć potrebna”, priseća se Peđolino.

foto: Stefan Jokić

Nažalost, više nemamo često prilike da ga viđamo na malim ekranima, ali je pevačica Zorana podelila fotografiju sa njim i mnoge podsetila na divne dane rane mladosti, ali i pomalo rastužila jer je Peđolino vidno ostario.

foto: Printscreen/Instagram/ zorana_guevara

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.