SAD JE JASNO ZAŠTO JE NEMCI NE VOLE: Malo ko zna kako je u stvari počela ljubav između Ane i Bastijana! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ eastnewsrussia

nije ana naivna

SAD JE JASNO ZAŠTO JE NEMCI NE VOLE: Malo ko zna kako je u stvari počela ljubav između Ane i Bastijana! (FOTO)

Ljubavna veza srspke teniserke Ane Ivanović i najplaćenijeg nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajger počinje tokom leta 2014. godine tokom Aninog učešća na “US opena” u Njujorku

Objavljeno:

U septembru iste godine paparaci ih fotografišu na ulicama Menhetna kako, držeći se za ruku, šetaju centralnim gradskim ulicama, dok im društvo pravi nemački košarkaš Štefan Haman. Oboje su svoju vezu maksimalno želeli da sakriju od javnosti, ali upravo u tim trenucima interesovanje medija za njihovu ljubavnu vezu postaje sve veće.

foto: Printscreen/Instagram

Pre nego što će ih slikati u Americi, i to objaviti na naslovnoj strani jednog nemačkog tabloida, da se nešro dešava nagovestila je sama Ana. Ona je Bastijana izazvala u Ice Bucket Challenge.

Ana je pre braka sa Bastijanom imala nekoliko ljubavnih veza. Svakako najozbiljnija smatra se ona sa teniserom Markom Stilitanom. Potom je usledio kratki izlet sa košarkašem Ivanom Paunićem. Na listi bivših Aninih ljubavi nalaze se i golfer Adam Skot i slavnim španski teniser Fernand Verdasko. Mediji su je povezivali i sa fudbalerom Nikolom Sarićem.

Bastijan nije imao toliko izleta, bar da su poznati javnosti. Pre veze sa Anom, Bastijan je bio u vezi sa top modelom Sarom Brander punih sedam godina. Živeli su zajedno u Minhenu, a ona ga je svuda pratila u stopu.

Međutim, on odlazi na Ibicu gde u muškom društvu slavi 30. rođendan, ali bez Sare, što je bilo dovoljno da se nasluti treća osoba u toj vezi. Nemački mediji nikada nisu oprostili Ani, koju i posle nekoliko godina krive za raskid “nemačkog zlatnog para“.

foto: Reuters

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.