SRBIJA JE PODELJENA NA ONE KOJI MRZE IDJVIDEOS I ONI KOJI SE KUNU U NJEGA: Ovaj frajer stoji iza svih HIT pesama (FOTO)
Foto: Printscreen

ozbiljan šmeker

SRBIJA JE PODELJENA NA ONE KOJI MRZE IDJVIDEOS I ONI KOJI SE KUNU U NJEGA: Ovaj frajer stoji iza svih HIT pesama (FOTO)

Sviđalo se to nekome ili ne, IDJ Videos je najgledanija produkcija na Balkanu

Objavljeno:

Produkcija IDJ Videos krajem prošle godine postala je dostupna putem malih ekrana kao prva domaća muzička platforma koja predstavlja jedinstveni spoj televizije, muzike i interneta.

Na tom novom muzičkom kanalu našlo se preko 5.000 spotova, preko 300 izvođača i 20 izdavačkih kuća, kao i nekoliko televizijskih formata.

Projekat IDJTV pažljivo je pripreman i predstavlja važan iskorak na ovim prostorima kada je u pitanju dostupnost zabavnog sadržaja, aktuelnih vesti, spotova, biografija izvođača, raznih muzičkih izdanja na svim uređajima, a iza svega stoji jedan mladi momak!

Jedan od osnivača, Andrej Ilić uspeo je da svoj brend izdigne na nivo jedne od najpopularnijih i najbrže rastućih kompanija na Balkanu i ostvari svoj san.

- Kod nas, nažalost, ne postoji nijedna muzička televizija za mlade koja prati svestke trendove što se tiče dizajna i formata. Smatram da je ovako nešto regionu bilo potrebno - izjavio je Andrej za Pulsonline.

Andrej je izuzetno ponosan na uspeh svoje televizije, pa se i na društvenoj mreži Instagram nedavno pohvalio izgledom svoje, kako je napisao, lepe firme.

Andrej je sin Sanje Ilića, lidera etno benda "Balkanika" i glumice Zlate Petković, koja je preminula 2012. godine.

Dugo je u vezi sa jednom lepom brietom koja ga prati na svim događajima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.