DŽULIJA ROBERTS DOBILA OD KARIĆA BIZARNU PONUDU! Bogoljub želi da ona igra NJEGOVU MILANKU! (FOTO)
Foto: Profimedia, Nebojša Mandić

kakav hit!

DŽULIJA ROBERTS DOBILA OD KARIĆA BIZARNU PONUDU! Bogoljub želi da ona igra NJEGOVU MILANKU! (FOTO)

Čim se Džulija Roberts pojavila u Srbiji, počele su spekulacije da li će poznata glumica dogovoriti neki posao u našoj zemlji

Objavljeno:

Producent Simon De Karić priznaje da je već jedna uloga za Džuliju spremna, a želju da se ona pojavi u nekom ostvarenju izrazio je niko drugi do Bogoljub Karić.

foto: Profimedia

- Bogoljub je želeo da razgovara sa njom i da joj ponudi ulogu u filmu „Dinastija Karić”. Ukoliko ona ne bude mogla da dođe u Crnu Goru, on će doputovati u Srbiju da razgovaraju o tome - kaže Simon, i dodaje:

- Planirao je da joj ponudi ulogu svoje supruge Milanke Karić, mada je u igri još jedna uloga, a to je Marijane Karić, Zoranove supruge. Nju smo uvek zvali Džulija zbog tršave crvenkaste kose. Bogoljub je svakako odvojio budžet za snimanje filma u kojem će igrati kako domaći tako i strani glumci - ističe producent.

foto: Printskrin: Instagram/bogoljubkaric

Producent Simon de Karić otkriva da je uputio Džuliji poziv da mu se pridruži u Crnoj Gori.

- Ja sa suprugom putujem u Porto Montenegro, a ona bi trebalo da dođe u naredna dva dana. Rekao sam joj da je to jako lepo mesto i da bi prijalo njoj i deci. Nažalost, njen suprug ne bi mogao da dođe jer mora da radi u Beogradu, ali ga svakako ne viđa jer je po 15 sati na snimanju. Još uvek nije prelomila, ali se nadam da hoće.

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.