NOVI TREND SRPSKE ESTRADE: Pevačice lice kriju, ali pozadine rado POKAZUJU (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

novi hit

NOVI TREND SRPSKE ESTRADE: Pevačice lice kriju, ali pozadine rado POKAZUJU (FOTO)

Pevačice i starlete utrkuju se koja će predstaviti bolji „belfi”

Objavljeno: 08:52h

Kada je početkom leta Jelena Karleuša otvorila sezonu vrelih fotografija onom na kojoj pozira u kupaćem kostimu koji je otkrio dobar deo njene pozadine, pevačica je, kroz šalu, priznala da do velike i oble zadnjice nije došla zahvaljujući treningu već - celulitu.

foto: Printskrin/Instagram/karleusastar

Ubrzo potom, njen primer su sledile i brojne poznate dame, a društvene mreže i mediji bili su preplavljeni seksi fotkama sa plaže - i to u raznim pozama.

foto: Printscreen Instagram

Tako je Stanija Dobrojević, prva srpska starleta, koja se i proslavila zahvaljujući velikoj pozadini, požurila da da svoj doprinos kada su popularni “belfiji” za ovu sezonu u pitanju. Ili u njenom slučaju, za ovu nedelju, tim pre što novopečena pevačica svake nedelje objavljuje po seriju fotki na kojoj je akcenat stavljen na njenu zadnjicu.

foto: Printscreen Instagram

Ništa manje nije stidljiva ni Anastasija Ražnatović, ćerka najpopularnije folk pevačice sa ovih prostora, te je nedavno objavila sliku na kojoj joj se lice ne vidi, ali zadnjica - i te kako. Cecina ćerka je poslala vrele pozdrave iz Aja Nape, gde tradicionalno godinama unazad letuje sa prijateljima.

foto: Printscreen Instagram

Pevačica Sandra Afrika, koja samouvereno nosi titulu “najbolja guza estrade”, svako malo voli da podseti fanove zašto je dobila tu titulu. Tako je nedavno pozdravila pratioce na Instagramu fotkom na kojoj je njena zategnuta guza u prvom planu.

foto: Printscreen Instagram

Ni blogerki Zorani Jovanović Zorannah nije strano fotkanje zadnjice za društvene mreže, te je do sada pratioce častila serijom onih koje su nastale na egzotičnim plažama.

foto: Printscreen Instagram

Trend pokazivanja zadnjice popularan je i u susednoj Hrvatskoj, a ovih dana starleta i pevačica Nives Celzijus u potrazi je za najboljim uglom iz kog će njena zadnjica izgleati - savršeno.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.