BILA JE LJUBAVNICA MIME KARADŽIĆA, a onda zapalila za Ameriku: Danas živi sa mužem i izgleda kao boginja! (FOTO)
Foto: Printscreen

na nju je glumac otkidao

BILA JE LJUBAVNICA MIME KARADŽIĆA, a onda zapalila za Ameriku: Danas živi sa mužem i izgleda kao boginja! (FOTO)

Pre nekoliko godina je spakovala kofere i zajedno sa suprugom otišla za Ameriku

Objavljeno:

Hrvatsku glumicu Leonu Paraminski zavoleli ste u ulozi Mile Kovač u seriji "Budva na pjenu od mora". Ova atraktivna glumica, koja je tumačila ulogu ljubavnice Mime Karadžića, po završetku serije, spakovala je kofere i zajedno sa suprugom otišla za Ameriku. Tamo žive već dve godine, a ona je prepuna utisaka.

- Život je uvek onakav kakvog ga sami napravite bez obzira gde živite. Uvek imamo osećaj da je negde bolje, da je komšijska trava zelenija, a nije bolje, drugačije je, sve zapravo zavisi što vama u tom trenutku odgovara i šta vam je potrebno. Nama za sada odgovara. Hteli smo promenu. Ovde je divno da se družite po kućama. Uviek ste u prirodi. Volim i piknike na plaži - rekla je ranije Leona.

Ona sa suprugom živi u Santa Barbari, a za to mesto kaže:

- Santa Barbara ima strašno puno kulturnih događanja pa idemo u bioskop, koncerte, muzeje. Ponekad vikend provedemo samo odlaskom na plažu, odmarajući. Svaki dan je drugačiji, još nisam upala u svakodnevnicu.

Inače, ovih dana Leona počinje da predaje glumu studentima u Santa Barbari.

- Kontaktirao me je profesor kojeg poznajem, koji je predavao na fakultetu isti predmet za koji je otvorena profesorska pozicija. Zaintrigirala me ponuda i odlučila sam da apliciram za posao, iako se nisam previše nadala. Prikupila sam sve dokumente, predala ih na fakultet, a do odluke je trebalo čekati skoro tri meseca. I sada sam profesorka - rekla je Leona.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.