LUKAS NE MOŽE DA KOMUNICIRA SA ĆERKOM! Sonja oduzela Viktoriji telefon, ali to nije SVE! Zbog ovoga je pevač POLUDEO!
Foto: Dragan Kadić

prešle je sve granice

LUKAS NE MOŽE DA KOMUNICIRA SA ĆERKOM! Sonja oduzela Viktoriji telefon, ali to nije SVE! Zbog ovoga je pevač POLUDEO!

Pevač je poludeo

Objavljeno:

Folker Aca Lukas nakon skandala koji se dogodio sa njegovom sada već bivšom suprugom Sonjom Vuksanović otkrio je da nema kontakt sa ćerkom Viktorijom kojoj je, predpostavlja se, mama oduzela mobilni telefon.

Naime, pevač je objavio fotografiju svoje mezimice na društvenoj mreži Instagram putem koje je otkrio da mu mala Viktorija jako nedostaje i da ne može da stupi u kontakt s njom.

- Moja ljubav, moja duša. Čekam da joj vrate telefon - napisao je Aca pored fotografije, a njegovi pratioci i fanovi su ga uglavnom podržali rekavši da im nije jasno kako neko može da se sveti preko deteta.

foto: Printscreen Instagram

Aca Je na svoj instagram okačio i printskrin Instagram profila svoje ćerke uz komentar:

- Takođe iz vaspitnih razloga "moje dete" ima instagram profil upravo sada ! (doduše tata je blokiran , pa je morao kod prijatelja da slika ovu stranicu ) Moja mala "blogerka" ide putem mame i starije sestre ! ZA SADA !!!!!!

Inače, čak je i Željko Šašić, Sonjin bivši suprug i Lukasov nekadašnji ljuti suparnik izjavio je da mu je jasno zašto je Aca fizički nasrnuo na nju jer je i njega provocirala svojevremeno.

- Ni tada, a ni sada ne bih mogao da živim pod istim krovom sa osobom sa kojom fizički treba da se obračunavam, čak ni da dižem ton. Nisam hteo da pravim cirkus u kući. Sto puta sam joj rekao: "Sonja, nemoj da me izazivaš." Bukvalno godinu dana u kući nismo ni komunicirali, sklanjao sam se, samo da je ne bih udario. I stvarno je nikada fizički nisam ni takao, ruku na nju digao nisam - rekao je Željko.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.