Nisam imala DA JEDEM, JAJA SAM POZAJMLJIVALA OD KOMŠIJE! A šta je tek Milica Pavlović radila! RADA ŠOKIRALA (FOTO)
Foto: Printscreen

ogrezla u siromaštvo

Nisam imala DA JEDEM, JAJA SAM POZAJMLJIVALA OD KOMŠIJE! A šta je tek Milica Pavlović radila! RADA ŠOKIRALA (FOTO)

Danas je uspela da napravi kuću u rodnom Četerežu i da kupi stan u Beogradu

Objavljeno:

Rada Manojlović je danas jedna od najtraženijih pevačica kod nas. Ipak, ona ne krije da je na početku karijere morala valjano da se potrudi i da joj nije bilo nimalo lako.

Kako je rekla, tokom svoje desetogodišnje karijere više puta je upadala u finansijske krize. Priznala je da na trenutke nije imala šta da jede, pa je od komšija pozajmiljivala namirnice.

foto: Damir Dervišagić

- Skidam kapu mojoj koleginici Milici Pavlović jer je šest godina bila uporna i uspela je da ostvari svoje snove. Radila je i štedela novac, koji je ulagala u karijeru. Više puta mi je govorila: "Rado, bukvalno nemam ni za kiflu, nemam para". Potpuno je razumem jer znam kako je meni bilo na početku, pa i u nekim drugim periodima karijere - rekla je Manojlovićeva u emisiji "Press pretres".

foto: Dragan Kadić

Kako je navela, ti dani su za nju bili crni.

- Nisam imala para ni za taksi. Pržila sam jaja kod kuće, a nekad sam ih pozajmljivala od komšija. Bukvalno sam odvajala novac od svirki da bih mogla da platim spotove, i uvek mi se na kraju isplatilo. Malo se stisneš, ali to nije ništa strašno ako znaš da ćeš na kraju imati pozitivne rezultate.

Rada osim toga što zarađeni novac i dalje ulaže u svoju karijeru, pomaže sestri i ocu, a uspela je i da napravi kuću u rodnom Četerežu i da kupi stan u Beogradu.

foto: Printscreen/Instagram/radamanojlovic

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.