VIKI UNAJMILA PRIVATNE DETEKTIVE ZBOG KARLEUŠE! Pevačica sada tvrdi da zna sve KARLEUŠINE prljave tajne i da će sve OTKRITI!
Foto: Printscreen

rat se ne stišava

VIKI UNAJMILA PRIVATNE DETEKTIVE ZBOG KARLEUŠE! Pevačica sada tvrdi da zna sve KARLEUŠINE prljave tajne i da će sve OTKRITI!

Nakon žestokog sukoba na poslednjem snimanju Zvezda Granda između Viki Miljković i Jelene Karleuše, kada su pljuštale uvrede kao nikad do sad, Miljkovićeva je strašno pobesnela i rešila da proba da uništi divu

Objavljeno:

-Viki je danima van sebe od te svađe! Ne zna šta ju je snašlo, zato i hoće da se osveti Jeleni - otkriva izvor za Svet.

-Čak je angažovala i neke bivše novinare koji su se nekad bavili estradom da iskopaju sve živo o Jeleni što će moći da iskoriste protiv nje! Ali ni to nije sve, čak je zamolila i par prijatelja koji su privatni detektivi da prate Jelenu svakodnevno i da beleže svaki njen korak! Već je dosta toga i saznala, međutim, to nije ništa novo. Sve to svi mi odavno znamo o Karleuši! Na kraju krajeva, najveći "greh" joj je što bogatstvo troši na krpice i obuću. A i čista je kao suza i ništa ne krije - dodao je izvor i nastavio:

foto: Dragana Udovičić

- Međutim, ne odustaje Viki tako lako! Strpljivo čeka da iskopa nešto o svojoj ljutoj protivnici čime će je ućutkati za sva vremena. Prosto, toliko je povređena i ponižena i ne može više da dozvoli da je Jelena onoliko spušta pred publikom i takmičarima! Svašta joj je rekla ono veče, a Viki je najviše iznerviralo što joj je dobacila da je čaplja iz Marinkove Bare! To nikako ne može da zaboravi! Zato i sprema osvetu - završava izvor.

foto: Dragana Udovičić

Nadamo se da će pevačice i dalje praviti do sada neviđeni šou na ovim prostorima, ali i da će zakopati ratne sekire. Ipak su one i dovoljno zrele i uspešne, te nema potrebe da se zaista svađaju.

foto: Printscreen Instagram

A oko kandidata moraće i ako se pomire da nastave lažni rat, budući da gledaoci uživaju u njihovim raspravama.

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.