BORKU TOMOVIĆ GLEDATE U SERIJI ISTINE I LAŽI, a nemate pojma ko je njena SESTRA koja je udata za poznatog reditelja! (FOTO)
Borku smo zavoleli još u seriji "Ljubav navika panika", Foto: Damir Dervišagić

baš liči na sestru

BORKU TOMOVIĆ GLEDATE U SERIJI ISTINE I LAŽI, a nemate pojma ko je njena SESTRA koja je udata za poznatog reditelja! (FOTO)

Šarmantnu glumicu Borku Tomović ljubitelji serija imaju prilike da gledaju kao psihološkinju Vanju u seriji "Istine i laži"

Objavljeno:

Borkina sestra Ana je takođe u svetu glume. Kako je ranije Ana rekla, bila je stidljiva pa nije htela da ode u glumice već u rediteljke.

Inače, Ana je supruga reditelja Vuka Ršumovića i snaha čuvenog dečjeg pisca Ljubivoja Ršumovića. Ona je ponosna mama dečaka Vida i devojčice Nađe.

Ova talentovana umetnica režirala je komade velikih pisaca i svojim predstavama hrabro otvorila neka od najbolnijih pitanja ljudske duše: “"Zločin i kazna" Dostojevskog, Brehtovu "Majku Hrabrost i njenu decu", stvarala na teatarskim scenama Beograda, Zagreba, Sarajeva…

– Pokreće me ljubav, moja deca, porodica. To su stvari koje me motivišu i stalno stavljaju pred nove zadatke. Zbog njih moram da budem i bolji čovek i bolji umetnik, i da se razvijam u svakom smislu - rekla je ranije za "Gloriju" Ana Tomović.

Bonus video

DR NELE KARAJLIĆ RAZVALIO TORONTO: Uz večne hitove Zabranjenog pušenja svi su pali u TRANS!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.