Posle ovoga što je otkrila Sevina sestra i vi ćete mrzeti Milana Popovića!

DA LI JE REALNO?

Posle ovoga što je otkrila Sevina sestra i vi ćete mrzeti Milana Popovića!

Ona otkriva da su tačne priče da joj Milan zabranjuje da viđa sestrića i da joj nije dozvolio da mu 2014. godine uruči paketiće za pravoslavni i katolički Božić
Objavljeno: 20:34h

Novinarka Marijana Vučković, sestra pevačice Severine Kojić, odlučila je da se po prvi put oglasi u srpskim medijima. Da nije danas uradila ovo, i Keba i i mali Keba bi se momentalno odrekli Severine! (FOTO) Ona je u intervju za "Alo" osoštro demantovala navode jednog tabloida u kojem su joj nedavno pripisane izjave da biznismen Milan Popović nagovara dete da Severini kaže: „Mama, ti si ružna i zla, a ti i Igor niste dobri“, iako o njemu više nema lepo mišljenje. Ona otkriva da su tačne priče da joj Milan zabranjuje da viđa sestrića i da joj nije dozvolio da mu 2014. godine uruči paketiće za pravoslavni i katolički Božić.

story
- To ste mogli čuti od mojih prijatelja. Nema tu šta da se kaže više od moje patnje, jer sam uskraćena kao tetka da bar ponekad vidim Aleksandra kad je u Beogradu kod tate. Mi, tetke, nismo zaštićene i obuhvaćene zakonom. Kome ja da se potužim na Milana Popovića? Koji bi sud moju žalbu usvojio? Na moju poruku da Aleksandru donesem poklone za oba Bozića nije mi odgovorio. Zašto je takav ne znam, jer nikad nismo bili u lošim odnosima. Šta je to Mali Keba radio pre venčanja sa Severinom? (FOTO) (VIDEO) - Kakvo mišljenje imate o Milanu Popoviću sada? - O Milanu Popoviću sam imala dobro mišljenje dok nije izgubio mušku hrabrost i prestao da stoji uz moju sestru ne želeći da sa njom i njihovim detetom podeli život u ljubavi i lepim trenucima pored njih. Sad sam zaista razočarana svim njegovim postupcima da moju sestru, a majku njegovog deteta, prikaže u lošem svetlu ne videći da na taj način škodi sam sebi u budućoj komunikaciji sa sinom.
- Vaš sestrić ne ide u vrtić zbog Milanove tužbe? Kako savetujete Severinu u toj situaciji? - Tužbu nisam čitala jer ne želim dodatno svojim pitanjima o tome da sestri dosipam so na ranu. Ono što sam mogla pročitati iz medija i ako je tačno da je sud u Republici Hrvatskoj doneo takvu presudu, sramotan je pravni čin, ali pitam se u čijem interesu je ta presuda. U interesu našeg Aleksandra nije sigurno. Upita li se taj sudija da li je doneo pravedno rešenje, da li će mu biti žao što se naš Aleksandar ne razvija zajedno sa svojim malim drugarima koje ne viđa i što mu je sud uskratio iluziju da dotakne Deda Mraza i primi poklone od njega kao i svi njegovi vršnjaci u vrtićima. Severinu ne savetujem, samo joj mogu pružiti podršku u onome u čemu žarko želi da istraje, a to je da Aleksandru pruži mnogo ljubavi i pažnje kao mama, uprkos svim sudskim rešenjima i medijskim nagađanjima. - Da li se bojite da Milan sutra može uraditi istu stvar kada je reč o Aleksandrovom školovanju? - Ne znam. Ali tad će već imati posla sa državnim institucijama, koje će stati u zaštitu napredovanja i redovnog školovanja deteta.
- Da li vas ljuti to što Milan nije želeo da živi sa vašom sestrom niti da se oženi njome, a sada joj putem suda traži starateljstvo? - Nema tu šta da me ljuti, samo me rastužuje razvoj situacije. Njegove izjave po novinama su kontradiktorne. U jednoj tvrdi da će imati drugo dete sa Severinom, a u tom periodu od pet meseci, kad su se rastali, nije viđao dete. Kome je tada trebalo Severina da se žali? Koji sud je to uzeo u obzir? Tužna je to balkanska priča o majci kao kultu porodice. Pravo nad detetom ne postoji kao oblik postupanja roditelja, već pravo za starateljstvo shodno dogovoru. U slučaju da jedna strana pokušava stalno da se dogovara, a druga naređuje šta bi želela, dolazi do sudskog epiloga i u tom slučaju sudija mora isključivo raditi po zakonu i Ustavu, koji štiti dete i njegova prava, bez obzira na to ko su roditelji. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.