GRUPA SMRTI NA MUNDIJALU je mala maca u odnosu na ono što čeka naše predstavnike na Evroviziji! Ko je sve sinoć prošao u FINALE - ne piše nam se dobro! (VIDEO)
Čeka se nastup Srbije, Foto: Printscreen

teško nama

GRUPA SMRTI NA MUNDIJALU je mala maca u odnosu na ono što čeka naše predstavnike na Evroviziji! Ko je sve sinoć prošao u FINALE - ne piše nam se dobro! (VIDEO)

Nastup naših predstavnika, grupe Sanja Ilić i Balkanika, zakazan je za drugo polufinalno veče u četvrtak, 10. maja

Objavljeno:

Završeno je prvo polufinalno veče 63. Pesme Evrovizije koje se ove godine održava u portugalskom Lisabonu pod sloganom "All Aboard!" (Ukrcavanje) od 8. do 12. maja.

U prvom polufinalu nastupili su predstavnici 19 zemalja, od kojih se u finale plasiralo deset sa najviše osvojenih glasova publike i stručnog žirija zemalja učesnica. Osim zemalja učesnica, glas omiljenoj pesmi u prvom polufinalu mogli su da daju i gledaoci iz Španije, Velike Britanije i Portugalije.

Nastup naših predstavnika, grupe Sanja Ilić i Balkanika, zakazan je za drugo polufinalno veče u četvrtak, 10. maja.

Sinoć je publika imala priliku da vidi nastupe sledećih zemalja: Azerbejdžana, Islanda, Albanije, Belgije, Češke, Litvanije, Izraela, Belorusije, Estonije, Bugarske, Makedonije, Hrvatske, Austrije, Grčke, Finske, Jermenije, Švajcarske, Irske i Kipra.

U finale su prošli: Austrija, Estonija, Kipar, Litvanija, Izrael, Češka, Finska, Albanija, Irska i Bugarska.

Bonus video

Glossy lično Sejo Sexon: Kad ustanem, prošetam kornjaču

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.