Zar je to najgore što vam se u životu dogodilo? Užasna reakcija Sanje Marinković na priču POKOJNE Esme Redžepove! (FOTO)
Foto: Dejan Milićević

Lapsus?

Zar je to najgore što vam se u životu dogodilo? Užasna reakcija Sanje Marinković na priču POKOJNE Esme Redžepove! (FOTO)

Žena je pričala priču o majčinstvu, o lepim i manje lepim momentima majčinstva

Objavljeno: 17:42h

Sanja Marinković važi za jednu od popularnijih voditeljki, a s obzirom na to da kroz svoju emisiju ugosti brojne poznate ličnosti, dogodi se i neki lapsus.

Ona je ispričala jednu situaciju i lapsus koji joj se desio i koji nikada neće zaboraviti.

- Gošća mi je tada bila pokojna Esma Redžepova, koja je pričala priču o majčinstvu, o lepim i manje lepim momentima majčinstva. Sećam se da je izgovorila rečenicu: "Najteži trenutak u životu mi je bio kada mi se dete teško razbolelo i umrlo". Ja tada verovatno nisam bila skoncentrisana, jer sam joj izgovorila: "Zar je to najgore što vam se u životu dogodilo?". Žena me je pogledala začuđeno i nastavila da razgovara, a ja sam nastavila da slušam njenu emotivnu ispovest, ne shvatajući da je upravo to rekla. Montažerka je to primetila i naravno da su to isekli, te publika nije videla. Ostali lapsusi dešavali su se uglavnom oko imena, bračnog statusa, izvinjavam se što razgovor počnem na Vi, završim na ti. Veliki broj lapsusa bio je kada sam snimala emisiju "Sve za ljubav" sa Milanom Kalinićem, budući da smo snimali po četiri emisije dnevno. Sećam se da smo u jednom trenutku imali domaće životinje u emisiji, između ostalog ovce, pa se jedna čak uneredila na Milanovu nogu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.