ANDREJ MRZI SVOG SINA, A ANABELINU DECU SMATRA SVOJOM: Strašne optužbe za Andreja, da li će i njega žena BRANITI?
Foto: Printscreen/ Instagram/ jasminaskender, Damir Dervišagić

TUŽILA GA

ANDREJ MRZI SVOG SINA, A ANABELINU DECU SMATRA SVOJOM: Strašne optužbe za Andreja, da li će i njega žena BRANITI?

Jasmina naglašava da je Andrej imao mogućnost da bude roditelj čitavih pet godina, ali da to nije hteo

Objavljeno:

Anabelin muž, Andrej Atijas, dobio je sina Leona s Jasminom Skender pre šest godina, a od tada niti plaća alimentaciju, niti ga viđa. Ipak, na sudu će se naći ne zbog novca koji duguje, nego zbog pretnji i najstrašnijih uvreda.

- Tužila sam ga krivično - priznaje Jasmina Skender za Svet i objašnjava zašto je toliko čekala:

- Sada imam dobre advokate, ranije nisam imala para i koristila sam samo besplatnu pravnu pomoć za žene. Imala sam neke početnike pripravnike, pa to nije išlo kako treba, ali sada imam novac, angažovala sam dobre advokate i verujem u pravosuđe. Ovo što Atijas meni radi jeste uznemiravanje preko društvenih mreža, i to godinama unazad, a nema mehanizma da se ja zaštitim. Andrej mene stalno spominje kao da hoće da pridobije moju pažnju, čak je, kada je neko na društvenim mrežama Anabelu nazvao Razijom, on mene spomenuo i napisao da sam ja Albanka koje je promenila ime i prezime u Jasmina Skender, a da mi je navodno pravo ime Skenderi Zijada! Ma čovek samo izmišlja, ali za sve to mu sad ide tužba. Dete neće moći da mi uzme jer starateljstvo pripada meni. Ja sam mu uvek davala da viđa Leona iako on nije dolazio.

Jasmina naglašava da je Andrej imao mogućnost da bude roditelj čitavih pet godina, ali da to nije hteo.

Jasmina naglašava da Andrej Atijas ima problema sa psihom
Jasmina naglašava da Andrej Atijas ima problema sa psihom foto: Damir Dervišagić

- Na sve to, on kaže da je majka njegovog deteta prostitutka! E pa za to mu ide još jedna tužba! Ja hoću svog sina da zaštitim, a s druge strane, volela bih da moj Leon ima oca. Volela bih da se Andrej izleči, da uhvati bar deo detinjstva svog sina i da se uključi kao roditelj, ali on svoje rođeno dete mrzi. Svaki njegov postupak pokazuje da on mrzi svog sina, a Anabelinu decu smatra svojom - kaže Jasmina za Svet i dodaje da Andrej nije mislio na sina kada je na Fejsbuku napisao da stiže "njegova beba".

- Leona nisam vodila u Beograd, niti ću. Andrejeva porodica kaže da mu ne dam dete jer će on Leonu, koji ima šest godina, ispričati da mu je majka prostitutka! Ma čim zakaže ročište, tražiću da ga psihijatar pregleda. On odbija da primi tužbe i valjda je uveren da će se očistiti od droge dok krene suđenje. Ma njemu je mesto ili u zatvoru ili u nekoj bolnici, gde će moći da se izleči.

Prije par godina preživjela sam jedan jako loš i težak period u životu. Bukvalno sam sve izgubila u roku od par mjeseci i ostala sam bez posla i sigurnosti sa tek rođenom bebom. Sve se u meni promijenilo u tom kratkom periodu! Odustala sam od svojih snova i planova i moj život je dobio jedan potpuno novi i čudesan smjer. Nakon godina uzaludne trke za novcem i ambicijama, nakon svih neostvarenih poslovnih planova ja sam poželjela samo mir. Sreću. Poželjela sam osjetiti zadovoljstvo sa onim što sam u to vrijeme imala, a imala sam malu bebu i priliku za novi početak. Nije mnogo zar ne? Meni je to bilo sve. I bila sam sretna! Naučila sam biti sretna i to umijeće mi je postalo disciplina.⠀ Počela je oko mene cirkulisati neka nova pozitivnija energija i čudesne stvari su počele da se dešavaju. ⠀ Čak mi je i otac u jednom trenutku ispitivački pogledao lice i pitao da li sam nešto slučajno uradila na sebi! Nasmijala sam se i pitala ga odkud mu takva ideja, a on je u nevjerici odgovorio da sam postala ljepša!⠀ I DA! Osjećala sam se i osjećam se i sada ljepšom nego prije 10 godina! ⠀ Duboko vjerujem da ljepota dolazi iznutra, i da je to energija kojom zračimo. Vjerujem da ta energija potiče od unutrašnjeg zadovoljstva. ⠀ Dugo sam razmišljala o ženama koje su magnetski privlačne zbog te energije i shvatila da nema riječi kojom bih ih opisala, jer često takve žene na oko i nisu slične ljepoticama kakve nam mediji nameću.⠀ Često niti su mršave, niti visoke, niti imaju savršene crte lica, a opet na neki svojstven način su neodoljive. Savršeno zadovoljne i sretne u svojoj koži. ⠀ Ljepota koja dolazi iz hedonizma. Kao najljepša riječ na svijetu "belissima" u mojoj glavi se rodila ideja o HEDONISSIMI, ženi koja je sretna i zadovoljna u svojoj koži i na njoj se to vidi.⠀ Živjele u ljubavi!⠀#hedonissima

A post shared by Jasmina Skender (@jasminaskender) on

Jasmina dodaje i da snimak Atijasa sa nastupa grupe Funky G na beogradskom splavu dokazuje da sa njim nešto nije u redu:

- Gledala sam snimak na kom Anabela peva, a on spava! Pa tako se ponaša neko ko konzumira drogu, a osim problema s narkoticima, on ima problem i sa psihom.

Bonus video

ZAHAR PRVI PUT OTKRIVA KAKO JE NASTALA ČUVENA PESMA VIDOVDAN: Osećao sam strašnu GROZNICI, pao sam na pod, a onda mi se ukazao ON... Za 5 minuta stvorio sam večnost!

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.