Pogodile je Momirove reči: Rada Manojlović o bivšem nakon raskida (FOTO)

Duboko razočarana

Pogodile je Momirove reči: Rada Manojlović o bivšem nakon raskida (FOTO)

Nakon veze sa Radom Manojlović, Momir Gajić je izjavio da nikada više ne bi bio sa pevačicama. Evo šta je Rada imala da kaže na to
Objavljeno: 21:51h

Nekoliko meseci nakon raskida, Momir Gajić je nije zadovoljan kako se njegova bivša devojka ponaša i izgleda. On je nedavno izjavio da više nikada ne bi bio u vezi sa devojkom iz javnog života, a pogotovo ne sa pevačicama. Iako je Momir već jedno vreme bivši, Radu Manojlović su ipak pogodile njegove reči. Ovih 10 raskida su 2015. potresli estradu! Mislili su da će ljubav trajati večno, ali... (FOTO)

- Ako je neko sa mnom bio pet godina, tri godine, a ne tri dana, znači da je to nekom nešto odgovaralo, i nije lepo prosto da sada ispada da ništa nije odgvaralo, da je sve najgore. Sve to govori o onome ko kaže. Ja bih to mnogo drugačije i mnogo lepše upakovala i rekla - rekla je Rada u emisiji Ekskluziv. Pevačica je navela da oni nisu bili neverni tokom veze, ali je otvoreno rekla šta je naučila iz raskida.
Damir Dervišagić
- Da ću od sada verovati svom instinktu, od početka koji me nikada nije prevario, a koji sam ja... Sklanjala sam ga pod tepih i pričala sebi "daj šansu biće to bolje". Ne, ono što prvo osetiš, to je to. Meni mi je žao mene, pa tako ispada kada si mnogo dobar, onda si mnogo glup. Dobar i glup, dobar i iskorišćen, dobar i najgori... Najgori ispadneš - zaključila je Rada. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.