Ceca konačno progovorila o novom dečku! Ali bacila nas u još veći rebus! Sad nam ništa nije jasno!

Možda jeste, možda nije...

Ceca konačno progovorila o novom dečku! Ali bacila nas u još veći rebus! Sad nam ništa nije jasno!

Cecin novi dečko je već nedeljama unazad glavna tema spekulacija i nagađanja, pevačica je rešila da i ona nešto o tome kaže
Objavljeno:

Nakon što se u medijima pojavila informacija da Ceca ima novog dečka, manekena Aleksandra Jovovića, samo se o tome pričalo. Prema navođenju medija njih dvoje su se smuvali prilikom snimanja Cecinog spota za pesmu "Dobro sam prošla" i neko vreme bili u tajnoj vezi. Kad srpska majka odbrusi! Ceca sa 2 rečenice zauvek ućutkala sve koji misle da je Veljko isti Arkan! Međutim, pevačica se povodom ovih glasina nije oglašavala. Na pitanje zašto od nje nismo čuli ništa vezano za novu vezu sa manekenom, Ceca je dala sarkastičan odgovor.

- Kako niste, pa ja sam toliko svojih izmišljenih izjava pročitala na tu temu - rekla je pevačica. Evo kako bi sve izgledalo danas da je Arkan živ! Ceca otvoreno o ubijenom suprugu! Ona je obila da kaže bilo šta vezano za nju i manekena jer ne želi da od svog privatnog života u pauzi rijalitija pravi novi rijaliti, ali je zato na pitanje da li joj je Aleksandar momak ili ne, pevačica jako dvosmisleno odgovorila.
- Slobodna sam žena i sa svojim životom mogu da radim šta želim. Moj život je moja stvar, a šta god da odgovorim, nastaviću medijski cirkus i opet neće svi verovati u ono što kažem - odgovorila je Ceca. Čovek kome je Arkan najviše verovao otkrio tajnu Ražnatovića čuvanu 16 godina! Da li to Cecu opet teraju u zatvor? Mogla je samo da kaže "ne" i stavi tačku na sve dosadašnje pretpostavke i nagađanja, ovako, samo je ostavila otvorena vrata za gomilanje istih. (Espreso.co.rs/ Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.