Evo zašto je sumnjiva! Da li je Ceci novi dečko samo paravan za neku veću zverku?

ko li bi to mogao biti?

Evo zašto je sumnjiva! Da li je Ceci novi dečko samo paravan za neku veću zverku?

Evo kako je naša najpoznatija pevačica odgovorila na spekulacije da se koristi mlađim momkom kako bi sakrila vezu sa nekom značajnijom facom
Objavljeno:

Otkako je procurela informacija u javnost da je Ceca u vezi sa 16 godina mlađim manekenom, ne prestaje o tome da se priča. Svi se interesuju gde su se njih dvoje upoznali, kako, kakvi su im planovi za budućnost, kako Cecina porodica reaguje na njihovu vezu... Kad srpska majka odbrusi! Ceca sa 2 rečenice zauvek ućutkala sve koji misle da je Veljko isti Arkan!

Bilo je i onih koji su Cecin odabir mnogo mlađeg momka teško osporavali, ali je bilo i onih koji su je podržavali. Kako nam je priroda takva da volimo da vidimo vatru tamo gde ni dima nema, odmah su se pojavile i brojna preuveličana nagađanja vezana za ovaj par. Evo kako bi sve izgledalo danas da je Arkan živ! Ceca otvoreno o ubijenom suprugu! Jedno od njih jeste i to da je Cecin mlađani dečko samo paravan za neku veću zverku sa kojom se pevačica zabavlja. Ceca je na ovu konstataciju dala jako dvosmislen komentar.
- Samo jednim? Kako to da nisu bar trojica - rekla je pevačica. Čovek kome je Arkan najviše verovao otkrio tajnu Ražnatovića čuvanu 16 godina! Da li to Cecu opet teraju u zatvor? Da li je bila sarkastična ili je možda želela da nam poruči da prestanemo da je potcenjujemo, vremenom će se pokazati. (Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.