ZNATE LI ZAŠTO JE TOŠE PROESKI VOLEO PLIŠANE MEDVEDIĆE? Danas je 11 godina od pogibije pevača!
Toše je bio velika zvezda, Foto: Profimedia

sećanje

ZNATE LI ZAŠTO JE TOŠE PROESKI VOLEO PLIŠANE MEDVEDIĆE? Danas je 11 godina od pogibije pevača!

Tošeta se i danas s tugom prisećaju njegovi prijatelji i saradnici

Objavljeno:

Ljubitelji muzike u Srbiji i na Balkanu sa tugom se sećaju 11. godišnjice pogibije Tošeta Proeskog. Toše je poginuo 16. oktobra 2007. u teškoj nesreći koja se dogodila kraj Nove Gradiške, na autoputu Zagreb- Lipovac, oko 6.20 ujutro, u 26. godini života.

Pevač je bio na putu prema Zagrebu, sedeo je kao suvozač u automobilu kojim je upravljao njegov prijatelj Georgij Georgijevski, a neprilagođena brzina rezultirala je time da je vozilo udarilo u prikolicu kamiona, i to baš ona strana na kojoj je bio Toše. Preminuo je na licu mesta. U automobilu je još bila Tošina menadžerica Ljiljana Petrović, koja je, kao i vozač, zadobila lakše povrede. Tošeta se i danas s tugom prisećaju njegovi prijatelji i saradnici. Toni Cetinski je na Facebooku podelio sećanje na voljenog brata.

- Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i niko je nikada ispuniti neće. Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj. Zato prijatelju ne prihvatam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše.Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lepim i važnim danima, tebi i meni dragim ljudima. Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno. Znaj da si uvek kraj mene prijatelju i da si zaslužan za svako moje dobro delo dragi moj Toše - napisao je Toni.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.