MILICA PAVLOVIĆ VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI I PROGOVORILA O MANIJAKU IZ TRAMVAJA: Od kada sam videla snimak...
Milica osudila i žene iz tramvaja, Foto: Instagram printscreen

iskreno

MILICA PAVLOVIĆ VIŠE NIJE MOGLA DA ĆUTI I PROGOVORILA O MANIJAKU IZ TRAMVAJA: Od kada sam videla snimak...

U pravu je

Objavljeno:

Video o čoveku koji je maltretirao devojčicu u tramvaju velikom brzinom je dospeo do ogromnog broja ljudi. Odmah se povela polemika i o nečinjenju prisutnih da pomognu devojčici, a svoj stav je iznela i pevačica Milica Pavlović:

- Otkad sam videla snimak kako onaj manijak, ne znam kako drugačije da ga nazovem, maltretira maloletnu devojčicu u tramvaju, veoma sam potresena i razočarana, još uvek ne mogu da verujem i da prihvatim da nas okružuju ovakvi ljudi. Nadam se da je devojčica dobro, kao i njeni roditelji, jer sigurno nije lako gledati onakve scene i razmišljati šta je sve moglo da se desi. Zaprepašćena sam i reakcijom žena koje su se našle u tom momentu u tramvaju, ali im nije palo na pamet da pomognu nezaštićenoj i nemoćnoj devojčici, kao da nisu žene, majke, bake i kao da tako nešto ne može da se desi nekome ko je njima blizak. Rekla bih još mnogo toga, ali biću pristojna i ovde ću završiti.

P.S Kao žena i građanin ove zemlje imam potrebu da izrazim i svoje zadovoljstvo zbog brze reakcije srpske policije, pa je manijak iz tramvaja tako brzo uhapšen - napisala je Milica na svom Instagram profilu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.